Kapışma
4,4

jamesbond-2
jamesbond-2

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Özellikle komedi yönüyle ve değişik senaryosuyla adından söz ettiren bir film.Oyunculardan söz etmeye gerek yok ayrıca eşleştirildikleri karakterlerle çok uyumlu olmuş her biri.Eğlenmek isteyen ve değişik bir film arayanlar için birebir..Adından da anlaşıldığı gibi tam bir kapışmayı anlatıyor.
Ilknur K
Ilknur K

26 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Film en eğlenceli ve canlı filmlerden biriydi. güldürmeyi başaran nadir soygun filmi diyebiliriz. oyuncuları söylemiyorum bile. tüm enler biraradaydı. 5/4
beck31
beck31

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve çok komik bir film. sürükleyici hiç sıkılmadan izlenebilir şahane bir film olmuş. çok fazla değişik tipte karakter, içiçe girmiş olaylar, acayip komik diyaloglar.özellikle brad pitt’in çingene rolü görmeye değer. sonu da sürpriz sayılabilir. gözünüzden yaşlar gelene dek gülmeniz olası. acayip değişik bir komedi/eğlence.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tarantino filmleri havasında olmasına rağmen kendinden sonra çekilecek bir çok suç filmini,özellikle de İngiliz suç filmlerini tümden etkileyen,sinema tarihi için milat olan filmlerden.
nskmourinho
nskmourinho

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ucuz roman ı izleyince bu filme askım daha da kabardı
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Kasım 2011 tarihinde eklendi
fazla soze gerek yok ızleyın ve arsıvleyın Jason Statham' a dıkkat :)
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Beğendim kaliteli oyunculuklar ve konuyu işleyişi harika...
volkanick
volkanick

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en akıcı filmlerden biri..inanılmaz bir tempo..sürekli yön değiştiren olay zinciri,yükseklerden kopup gelen sel gibi hızlı ve ne tarafa gideceği belli değil.
potasyum
potasyum

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceliydi.Brad Pitte çingene rolü çok güzel oturmuş adeta.Birde Filminde ismi ancak bu kadar oturur.Harbiden KapışmA
Ahmet Büke
Ahmet Büke

10 Eylül 2022 tarihinde eklendi
bir elmasın peşindeki değişik tipler.. İşi aslı baya karışık film. Sürükleyicik tempo gayet iyi. Oyunculuklarda çok başarılı. Ama dedimya karışık bir hayli. Filmin sonuna geldiğinde başını unutuyorsun nerdeyse.. Gene de iyi film benim için
theyurdal
theyurdal

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
aksiyon komedi çok iyi işlenen ve özellikleri müzikleri çok iyi yerlerde olan filmi izlerken çok eğlenilecek bir filim tüm yılzdız oyuncularda ayrı güzellik katmış filme 10 üz 8,5
basakbilgi
basakbilgi

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmdeki ince mizah, yaran diyaloglar ve filmin sahip olduğu tarzın güzelliği ve matraklığı tartisilmaz. Mukemmel bir film, mukemmel bir kadro, cekimler, diyaloglar ve tabii ki soundtrack'i birbirinden guzel olan film...izledigim en komik filmlerden biridir, dünyayi kurtaran adam en süperidir o ayri:))
atakanozruh
atakanozruh

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en sürükleyici filmlerden biri. Oyuncu performansları, kurgu, olay örgüsü, müzikler, espriler her şeyiyle müthiş bir yapım. Herkesin mutlaka izlemesi gerektiğine inandığım bir başyapıt. 9/10
DthepYEK
DthepYEK

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Filmi ikinci kez izleyişim ve ilk izlemeden daha fazla keyif aldım. İşte bu yüzden efsane bir film. Basit filmler izlenip unutulur. Efsaneler izlendikçe yeni tatlar verir ve her seferinde farklı şeyler keşfedersiniz.

Guy Ritchie benim için üst kalite yönetmenlerden biridir. 98 ve 2000 yıllarında çekmiş olduğu bu iki film birbirine benzer konular ve ögeler içeriyor ve benzer oyuncular oynuyor. Bir çoğu aynı. Bahsettiğim diğer filmi anlamışsınızdır. Lock, Stock And Two Smocking Barrels. Bu filmlerin ortak kaliteli oyuncusu Jason Statham. Bence asıl oyunculuğunu bu filmlerde görüyoruz. Bundan sonra çektiği o bol aksiyonlu filmlerde bu filmde verdiği tadı alamadım ben. Ve bir de tabi efsane Brad Pitt oyunculuğu var. Üstüne laf yok. Bunun dışında bir çok kaliteli isim yer alıyor. Hatta bu bakımdan bahsettiğim diğer filmden daha geniş bir kadrosu var.

Film de ön plana çıkan unsur keşmekeş. Olaylar zinciri ve birbirleri ile olan bağlantıları. Çok güzel işlenmiş ve bir dokumacı edasıyla işlenmiş bir senaryo. Hayranlıkla takip ediyorsunuz. Komedi unsurunu da oldukça iyi kullanmış bir film. Mutlaka izlenmesi gereken efsanelerden birisidir. Yönetmen çok başka bir yönetmen. Bu senaryoyu bu hali ile sunabilecek yönetmen sayısı çok çok az. Ayrıca İngiliz aksanını da sevdiren bir film. İyi seyirler... 8.4/10
AstalaVista
AstalaVista

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
şu an ingiltere yapımı mafia filmlerini seviyoRsam buNda Snatch in etkisi çoktur..