Hayatımda macera ve komedinin bu kadar içiçe girdiği bir film hatırlamıyorum.Oyuncular olduğu kadar filmin konusu ve müziğide mükemmel.İzlediğim brad pitt filmleri içinde en harikası olanıydı. Tavsiye ederim...
Ritchie bence döktürmüş bu filmde biraz pulp Fiction'ı anımsatmıyor değil ya neyse burada komedi unsurları daha ön planda. Ben filmdeki Rus karaktere hasta oldum o ne herifti allah aşkına. satırı çıkarttı kesti kolu. adam hakkaten ölmüyo bi de. şu diyalog harika: -boris mi? Boris mermiden kaçan mı? -Ona neden mermiden kaçan diyorlar ? -Çünkü lanet herif mermilerden kaçıyor da ondan?
Filmin son 15 dakkası artık sizi büyülüyor karakterlerin hepsi bir aaraya gelince cümbüş oluyor resmen. ayrıca Türk de ayrı bir Karizmaydı, guru duymadık değil, allahtan uyuz bi karakterde değildi. :)
tam anlamıyla bir curcuna, karman çorman bir film.adam akıllı bir konusu bile yok.sürekli film ne zaman başlayacak derken film bitiyor.9 puanı hiç haketmiyor.bence izlemezseniz çok birşey kaçırmazsınız.