jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Özellikle komedi yönüyle ve değişik senaryosuyla adından söz ettiren bir film.Oyunculardan söz etmeye gerek yok ayrıca eşleştirildikleri karakterlerle çok uyumlu olmuş her biri.Eğlenmek isteyen ve değişik bir film arayanlar için birebir..Adından da anlaşıldığı gibi tam bir kapışmayı anlatıyor.
çok eğlenceli ve çok komik bir film. sürükleyici hiç sıkılmadan izlenebilir şahane bir film olmuş. çok fazla değişik tipte karakter, içiçe girmiş olaylar, acayip komik diyaloglar.özellikle brad pitt’in çingene rolü görmeye değer. sonu da sürpriz sayılabilir. gözünüzden yaşlar gelene dek gülmeniz olası. acayip değişik bir komedi/eğlence.
Film en eğlenceli ve canlı filmlerden biriydi. güldürmeyi başaran nadir soygun filmi diyebiliriz. oyuncuları söylemiyorum bile. tüm enler biraradaydı. 5/4
Tarantino filmleri havasında olmasına rağmen kendinden sonra çekilecek bir çok suç filmini,özellikle de İngiliz suç filmlerini tümden etkileyen,sinema tarihi için milat olan filmlerden.
bir elmasın peşindeki değişik tipler.. İşi aslı baya karışık film. Sürükleyicik tempo gayet iyi. Oyunculuklarda çok başarılı. Ama dedimya karışık bir hayli. Filmin sonuna geldiğinde başını unutuyorsun nerdeyse.. Gene de iyi film benim için
Hayatımda izlediğim en akıcı filmlerden biri..inanılmaz bir tempo..sürekli yön değiştiren olay zinciri,yükseklerden kopup gelen sel gibi hızlı ve ne tarafa gideceği belli değil.
aksiyon komedi çok iyi işlenen ve özellikleri müzikleri çok iyi yerlerde olan filmi izlerken çok eğlenilecek bir filim tüm yılzdız oyuncularda ayrı güzellik katmış filme 10 üz 8,5
Filmdeki ince mizah, yaran diyaloglar ve filmin sahip olduğu tarzın güzelliği ve matraklığı tartisilmaz. Mukemmel bir film, mukemmel bir kadro, cekimler, diyaloglar ve tabii ki soundtrack'i birbirinden guzel olan film...izledigim en komik filmlerden biridir, dünyayi kurtaran adam en süperidir o ayri:))
Kesinlikle izlediğim en sürükleyici filmlerden biri. Oyuncu performansları, kurgu, olay örgüsü, müzikler, espriler her şeyiyle müthiş bir yapım. Herkesin mutlaka izlemesi gerektiğine inandığım bir başyapıt. 9/10
Daha önce yorum yazmıştım buraya ama bu filmin şanına yakışır yorumu şimdi yazcam Bu filmi ilk izlediğimde herkes gibi bazı esprilere güldüm güzel bi film olduğu kanaatindeydim ikinci izlediğimde bu filmin bir başyapıt olduğunun farkına vardım ve artık her izlediğimde filmin büyüklüğünü daha iyi anlıyorum.Film başlıyor ve Filmde anlatıcı ve başrolde olan Türk bize kendini ve en iyi arkadaşı Tommy'nin adının nerden geldiğini anlatmaya başlıyor bu ad açıklaması Tommy'yi daha iyi tanımamıza yardımcı oluyor Tommy isminin bir silah ismi olduğunu söylüüyor ama Türk 18.yüzyılda yaşamış bir baletten aldığını biliyor.Sadece bu Diyalogtan Tommy'nin Kültürel bir aileden geldiğini ve gangsterliğe heves ettiğini anlıyoruz silahlara ilgisi olan biri olan Tommy nedense silahı kullanmaya gelince kullanamıyor.Ve dizi formatında Filmin kahramanlarının isimleri geçiyor bunlar gecerken karakterleri daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz kamerayı öyle güzel kullanmışki Guy Ritchie Adeta bize sinemanın ne kadar cool bir iş olduğunu gösteriyor.Filme Müthiş bi soygun sahnesini görerek ve karakterleri tanımış bi şekilde başlıyoruz filmle birlikte espri bombardımanıda başlıyor artık her sahnesinde gülme krizi bence espriler Powerpuff Girls deki espriler gibi ama çok daha zekice.Elmas ve boks tüm karakterlerin aynı noktada toplanmasını sağlayacak nesnelerdir filmde.Ve filmde eşyalarda önemli yere sahip bunların en önemlileri silah ve kılıç gibi görünsede arka planda dahil olmak üzere her eşya bilinçli olarak kullanılmış (masada duran i love newyork bardağı gibi(corapların konuşmasıda çok güzeldi)).Filmi süsleyen karakterlerin hepsi iyi hepsinin bize yakın bi tarafı var örneğin ben kendime Vinny'yi yakın buldum(zenci olmasam bile : ) Filmin müzikleri konuyla iyi uyum sağlıyor bana görede şarkının My heart will go on kadar güzel olması hiç önemli deil oradaki duyguyu verebiliyosa başarılıdır.ÖFF yazmakla bitmez bu film zaten uzadıkca iyice dağıtıyom konuyu Son olarak film yine Türk'ün "Şimdi başladığımız noktanın daha gerisindeyiz"demesiyle bitiyor KESİN İZLENMESİ GEREKEN BİR BAŞYAPIT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM İZLEMEDiyseniz daha fazla bilgisayar başında oturmayın hemen gidip bi tane Snatch Edinin!!