Zülfikar Demirel
25 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Hayatimda izlediğim en kötü filmlerden. 2 saatimi boşa harcadım! Vikings, Spartakus izleyenler tam bir hayal kırıklığına uğrar. Çok amatörce bir senaryo.
Arkadaşlar, bunları yazarken saatin gece olduğunu bilmenizi isterim. İki arkadaş olarak imdb puanına ve oyuncu kadrosuna güvenerek gece vakti şu dar zamanımızda bir film izleyelim dedik. Hayatımızda verdiğimiz en kötü kararlardan birisi olduğunu belirtmek isterim. Entelektüel, kaprisli, seçilmiş kelimeler kullanmak istemeden dümdüz şunu belirteyim ki film berbat. Şu son yıllarda çıkan filmlerin puanlarının neden bu kadar yüksek olduğuna anlam veremiyoruz. Hepsi birbirinden berbat. Hele ki bu filmdeki savaş sahnesini bir görseniz muhtemelen ya sinirden gülerdiniz ya da filmi oracıkta kapatırdınız. İki arkadaş olarak tavsiyemiz şudur ki bu filmi izlemeyin. Bu ucube filmde emeği geçen kim varsa inşallah tez vakitte mesleklerini bırakırlar. Evet arkadaşlar söyleyeceklerimiz bu kadardı. Gidin değerli vaktinizi herhangi bir filmde harcayın, muhtemelen bu filmden kötü olma ihtimali olmayacaktır. Hepinizi seviyoruz.