JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
30 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Özellikle 90'lı yıllarda bolca kullanılacak ''zıt ortaklar'' formülünün temelini atan film buydu belki de.Şu an ilk izlendiği zamanki keyfin alınıp alınamayacağı biraz da seyircinin film dağarcığıyla ilgili bence ama yaşım itibariyle zamanından epey sonra izleyebildiğim halde benim için bile güzel anıları olan,eğlenceli bir n en iyisi de bu ilk filmdi bana göre.
İşte sinema tarihinin en iyi polis ikilisi Mel Gibson ve Danny Glover.Diğerleri Stallone-Kurt Russel, Michael Douglas-Andy Garcia ve Tom Hanks-Hotche,James Belushi-K9 son 2 ikili köpekli ama onlarda iyi polis ikililerindendir.Mel Gibson uzun saçlı,intihara eğilimli,hayattan kopmuş polis rolünü çok iyi canlandırmış.Resmen adam serseri bir cehennem silahına dönüşmüş.Danny Glover'da kontrollü ve babacan polis rolünü çok iyi canlandırmış.Bu ikili birlikte o kadar hoş ve sempatikki insan onları büyük bir zevkle izliyor.Ben filmde Eric Clapton'un yaptığı müzikleride çok beğendim.Mel Gibson'un muhteşem bir müzik eşliğinde yağmur altında ,ölen eşinin mezarına gidiş sahnesi mükemmeldi .Bence en iyi polis filmlerinden biri belkide en iyisi.