Ayse K
1 değerlendirme
8 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle oyunculuk doğal değildi. Iyi huylu hoca ve psikolog dışında tüm oyuncular birbirinden değişik oynuyorlardı. O arkada kuran okuyan iki kadın neydi allah aşkına... kiz yatalak degil 5 dk once yuruyordu neden kollarindan tutup yürüttünüz?O hocanın sumkurmeyle yutkunma arasında kalan okumaya çalışma çabaları neydi :) o kizin başka elbisesi mi yoktu ? Neden yalnızca esas kızın kocasının gözlerinin portlemesi dışında efekt yoktu ? O bulutlar da neyin nesiydi bir an tele tabiler gelecek zannettim :) gerçekten hikayenin sonu böylemi bitti ? Düşük bütçeli film kötü film demek değildir fakat gerçekten iyi değildi:(
Olmuyorsa zorlama işgal ediyorsun turkler olarak beceremiyorum işte anlayın çekmeyi korku filmi bu sinemada var ya Niğde sineması anca böyle gereksiz filmleri alıyor nurdan bu yorumu gören yaletkililer su sinemada adam akıllı bir film gelsin anca ya çocuk filmi yada saçma sapan korku filmi yayınlıyor vlvizyonda yok bu DC filmi yok bi Marvel filmi anca gereksiz filmleri koyup vizyonda çok tutuyorlar
giriş bölümü fena değil senaryo idare eder ama ses kalitesi rezaletin de altında hoca rolündeki kişinin sinemayla alakası yok rezil bir oyunculuk ve ses tonu ve rezalet ve vasatın altında bir final sahnesi
En rezalet filimdi görüntü kalitesi 0 sesler ayrı birsey zaten ben kendim ceksem bundan iyi olur korku filmini yabancılar güzel yapıyor ucuz etin yahnisi yenmez