Yemen'deki Amerikan Büyükelçiliği büyük bir tehlike altındadır. Elçiliğin etrafı protestocu gruplar tarafından kuşatılmıştır. Bu tehdidi yok edebilmesi için deniz birliklerine bağlı olan Albay Terry Childers çağırılır. Uzun uğraşlar sonucunda protestocu grup bir şekilde dağıtılır ancak ardından üç ölü Amerikan askerini bırakır. Askerler de çıkan çatışmada sivil halktan, masumları öldürmüşlerdir. Artık bu davanın ve savaşın yargılayacağı çok kişi vardır. Childers da bunların başındadır.
Akıcı bir, mahkeme ve askeri filmi...
İyi bir gerilim filmiydi ama muhteşem değildi Samuel jackson yine müthiş oyunculuğunu sergilemiş.Şiddetle izleyin demiyorum ama boş vakti olanlar izlesinler.7/10
harika bir film kaç sene geçti halen tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağım bir film.özellikle mahkeme salonları çok sıkıcıdır bir filmde ama burada film neredeyse mahkemede geçiyor ve hiç sıkmıyor aksine insanı bağlıyor bırakmıyor :-)))
Film güzel ama biraz durgun.. Bide bu haksızlığın neresi haklılık anlamadım?
Ülke
İngiltere,
Kanada,
Almanya,
ABD
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2000
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
60 000 000 USD
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2000, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2000.