0 puan olsaydı kesinlikle 0 verirdim. Asla ama asla izlemeyin. Hayatımda izlediğim en kötü film. İMDB puanının tamamen saçmalık olduğuna umarım hak vermezsiniz cünkü izlemeyin. LÜTFEN BUNU KENDİNİZE YAPMAYIN. YALVARIRIM!!!
film berbat ve sıkıcı komedi değil zaten korku desen hiç değil filmin süresi 2 saat 1 saatinde adamın at sahibi olduğunu öğreniyon bu ne ya gündüz at bakıyor geceleyin kardeşiyle bulutları bakıyor karanlık bulutlara boşuna gerilim müziği vermişler ahıra uğruyor felan kaçıolar hep aynı gündüz kardeşiyle boş sohbet gecede boş yere action yapmaya çalışmışlar vasat bir dram filmi.
uzun uzun yazmaya gerek yok film bile denmemesi gereken bu Hint sokak lezzetini tatmak yerine 2 saat boyunca ne yaparsanız yapın boşa gitmeyecektir...en düşük yarım yıldız verilebiliyor ne yazık ki...benim filme vereceğim puan ancak 1 ama 100 uzerinden...