filim gerçekten güzeldi madde madde kendim için eksik yönlerini ve iyi yönlerini sayıcam ve bunlar benim kişisel görüşlerim kabul eden olabir etmeyende olabilir herkes bu konuda özgür ilk değinmek istediğim nokta bukadar güzel olan filimleri neden lgbt yi normaleştirmek için katlediyorsunuz bu ara izledim her mükemel filimin mükemeliğini bana göre bozan bu unsur biz farketmeden tekrar tekrar görmemizle normel bişey oluyor lakin bu normal değil !!!! bunun dışında kötü bir yanıı yoktu filmin her şey olması gerken miktarda ve derinlikteydi Gel gelelim dokumada sevmeye şimdi anlıyorum temas bağimlisi değiliz diye sanıyordum ama bu filmde dokumada sevebilmenin imkanınını düşününce temas bağımlısı olduğumu anladım belkide çoğumuzda aynı durumdadır filimde şaşırdım birşeydi teması çok normal bir şeymiş gibi gören ve önüne gelip gidenle yatan Beli bir yaşa gelmişse ve bakirse rezillik olduğunu sanan amarikan gençlerinden farklı şekilde işlemişti sevgi Sevginin dokunmaktan öte karşındakinin mutluluğu içi bir şeylerden vazgeçiş olduğunu bunu yaparken de sevebileceğimizi gösterdi bana bu filim ince ve samimiydi ama şöyle bir durum var biz çok alışmıştık sonu mutlu sonla biten flimlere evli mutlu çocuklu sonlara alıştırdı bizi filim sektörümüz ne yapalım