Caner Güneş
1 değerlendirme
11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film güzel ama bir takım tarihi yanlışlıklar var bunları anlatacağım. 1-İlyas Bazna gerçekte sterlinlerin sahte olduğunu anlamadı.Anladığı sahne yapmacık olmuş 2-Moyzich gerçek hayatta idam edilmedi.Hatta halen yaşıyor 115 yaşında 3-Ertan Saban'ın İngiliz aksanı güzeldi. 4-Bu çok dikkat çekici SS subaylarının elinde Thompson olması çok yanlış.Yabancı biri izlese bu filmi alay eder eminim.Yahu MP40 veremediniz mi?Thompson Amerikan silahı. 5-Eğer böyle şeyler yaşandıysa bilemiyorum. 6-Moyzich nerdeyse Fransız aksanıyla konuşuyordu.
Turkiye'de sinemanin ileri degil de geriye gittigini gosteren guzel bir ornek. Inandirici olmayan bir senaryo, pembe dizi - ilkokul musameresi gibi bir oyunculuk, kotu bir yonetim. Sonuc olarak Turkiye sinirlarini asamayacak bizden baska kimsenin oturup izlemeyecegi bir film. Lutfen dunyada neler yapiliyor, diger sinemacilar kucukcuk butcelerle nasil basyapitlar ortaya cikartiyorlar izleyin ve biraz feyz alin.