Çiçero
3,7

Hasan Bulut Can
Hasan Bulut Can

30 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Turkiye'de sinemanin ileri degil de geriye gittigini gosteren guzel bir ornek. Inandirici olmayan bir senaryo, pembe dizi - ilkokul musameresi gibi bir oyunculuk, kotu bir yonetim. Sonuc olarak Turkiye sinirlarini asamayacak bizden baska kimsenin oturup izlemeyecegi bir film. Lutfen dunyada neler yapiliyor, diger sinemacilar kucukcuk butcelerle nasil basyapitlar ortaya cikartiyorlar izleyin ve biraz feyz alin.
Vedat A
Vedat A

29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bir film anca bu kadar berbat olabilir yazık bedava olsa izlenmez boşa zaman kaybı saçma sapan ilerliyor film
Duncan M
Duncan M

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Biraz fazla abartılı kendi yorumuyla yazılan bir öykü! Van Papen' 1933de Hitler'e karşıydı ve asıl hayatta kalabilmek için Almanyadan gitmiştir. 1946 da Nürnberg Mahkemelerinde ceza almıştır, fakat Hitler rejim için casus belgeleri alıp destekleyecek kadar namussus biri değildi...
fatih y
fatih y

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
. Muhtesem bir giriş ancak rezil bir film Casusluk bu kadar basit olamaz bence yada o devirdeki insanlar çok aptal galiba. Uzun zamandır filmi yarıda bırakıp çıkmamıştım.