Jus7ic3
1 değerlendirme
20 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Aktif bir tarih filmleri izleyicisi olarak gerçekten bu filmi çok beğendim. Oyunculuklar gerçekten harika, mekanlar ve kıyafetler harika. Resmen o dönemi size yansıtmayı başarabilmişler. Yaşanan olayın gerçek olması, dialoglar olsun çok hoşuma gitti. Özellikle churchill,hitler ve Atatürk'ün çok kısa canlandırılıp gösterilmesi çok yerinde olmuş. Atatürk'ü gördüğümde ağlayasım geldi bukadar güzel canlandırılmış. Bu konuda en iyisi oldugunu söyleyebilirim. Sadece İsmet İnönü canlandırması iyi olmamış. Tarihteki fotoğraflara baktığımızda İnönü'nün Churchill ile çok samimi görüntüleri var. Burda daha soğuk yansıtılmış.
Film gerçekten mükemmel, şiddet ile tavsiye ederim. Bu alanda daha çok Türk yapımı film yapılmasını ümit ediyorum.
ilk kez geçmiş tarihi anlatan bir filme sinemada gittim normalde eskiyi anlatan filmleri sevmem 0 dan 2000 e kadar olan tarihe kadar teknolojik ıvırzıvırlar yoktu bu yüzden geçmişi anlatan tarih filmlerini anlamıyorum tabi bu film ne iki dünya savaşını anlatıp izleyiciyi sıkıyor nede efekt açısından kötü hikayede güzel ve bazı ingiliz ajanların dan daha iyi iş çıkartığını söyleye biliriz yine çok boş yaptım neyse özetle her şeyini kaybeden bir ajanın hayatını anlatıyor bu filmi diğer 1. 2. dünya savaşını anlatan filmlerden ayıran özelliği senaryonun doluluğu olmuş içinde hem aşk olup hemde aksiyon olan bir çok amerikan ve ingiliz filmleri var ama onlar bu kadar iyi işleyemediği için hazımsızlık yapıyor yani sürekli kırılan bir oyuncak gibi Türk yapımı diye söylemiyorum bu filme verdiğim 16 tl ye deydi o kadar güzel bir filmdi sadece hikaye olarak bakınca bile karışık anlamsız gibi görünen bir hikayeyi sonunda çok iyi anlatmışlar çok güzel bir finalle katmışlardı uçak efektleri düşündüğümden daha iyi yaptıkları içinde mutlu oldum eski Ankara sokakları nazi kıyafetleri gibi dekorlarda çok başarılıydı tek takıldığım yer hitleri oynayan kişi hitlere benzemiyordu hem tip olarak hem boy olarak
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Aktif bir tarih filmleri izleyicisi olarak gerçekten bu filmi çok beğendim. Oyunculuklar gerçekten harika, mekanlar ve kıyafetler harika. Resmen o dönemi size yansıtmayı başarabilmişler. Yaşanan olayın gerçek olması, dialoglar olsun çok hoşuma gitti. Zaten ERDAL BEŞİKÇİOĞLU ve BURCU BİRİCİK oyunculuklarına ve samimiyetine hayran kaldığım oyuncular burada da yine çok güzel iş çıkarmışlar.Özellikle churchill,hitler ve Atatürk'ün çok kısa canlandırılıp gösterilmesi çok yerinde olmuş. Ancak ismet inönü’nün canlandırması biraz sönük geldi .Film izlerken sıkmıyor ve zamanın nasıl geçtiğini unutup merakla bir sonraki aşamayı bekliyorsunuz . Bu alanda daha çok Türk yapımı film yapılmasını ümit ediyorum.
Çiçero bu yılın unutulmayacak filmi olmuş.Serdar Akar bütün birikim ve yeni edindiği bilgileri bu filme taşımış.Cem Yılmaz,Yılmaz Erdoğan film yaptık diye dursunlar.Yaptıkları da çok büyük işlermiş gibi sürekli maddi sebeplerden dolayı erteleniyor.Onca hengamenin içinde Akar pırlanta gibi bir iş yapmış.Filmin ana konusuna denk bir bakışla da özel çocukların,Down sendromlu yavrucakların savaş dönemindeki durumunu destansı şekilde ele alıyor.Atatürk süprizi ile adeta yönetmen Türkiye yi selamlıyor.Mutlaka izleyin.Abudik gubidik zorttrik filmlerden gına geldi.Komedi filmi diye sürekli topluma aptallık angaje ediliyor.Bravo Serdar Akar.Türkiye nin çakılı kalmayan bir iki yönetmeninden birisin.
Türk sinemasında son yüzyılda çekilmiş en başarılı sinema filmi. Mutlaka gidilmeli ve izlenmeli. Oyuncular, seneryo herşey çok başarılı. Festivallerde de ödül alabilecek bir film olmuş. Dönem filmi olarak da dekor ve kostüm tasarımını de çok başarılı buldum. Yönetmen ve tüm ekibin eline sağlık. Aynı ekipten yeni bir film daha izlemek de çok keyifli olur. BRAVO hepinize.
Film çok iyi. Oyunculuklar muhteşem. İzlediğim en iyi Türk yapımı film diyebilirim. Böyle işlerin Türk sinemasında artması dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürler. İzlemek isteyenler tereddüt etmeden izlesinler.
Mustafa uslu filmi ve yine muhteşem. Türk sinemasına ayrı bir tad veren kişi. tek kelime ile muhteşem kötü eleştirilere kulak asmayın ve mutlaka seyredin. Harika bir film .
Konu zaten çok cezbedici.. Filmde herşey var.. Aşk, gerilim, heyecan.. Özellikle çocuklarımızla beraber izleyebileceğmiz başarılı bir film.. Biraz tarih kokan.. son sahnesiyle Atatürk e hayranlığımı perçinleyen bir film.. Emeği geçen herkese teşekkürler