MİRKWOODLULEGOLAS
18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
müzik cd sini aldım ki akla ziyan şarkılar var.. çoğu enstrümantal ve düş gibi.. kadın kahramanın sefer tası ile yürüdüğü sahnelerde çalan fonun 3 ayrı versiyonu var, hepsi de çok güzel..
sanırım ben aşk diyince tutkuyu görmek istiyorum; şiirsel bir anlatımdan çok abartıyı seviyorum.filmi begenmemek haksızlık olur,begendim ama arkadaşın da dediği gbi onca sinema eleştirmeninin ilk 5 ine girmiş bir filmin biraz dha etkileyici olmasını bekledim.aşık olan insan neden sevdiğinin gitmesine izin verir? aldatılan kadın neden o adamdan cocuk sahibi olur? biz gerceği biliyoruz dedikoduların ne önemi var diyen kadın neden ev sahibesinin laflarına alınır?bunlara anlam veremedim benim için aşk filmi befroe sunrise/before sunsettir, gone with the winddir hadi biraz da matrak olsun dersek love actuallydir.ama müzikleri ve çekimleri çok çok başarılı buldum o ayrı..