Deniz ve Güneş
3,4

melek M.
melek M.

31 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
herkesin gitmesi gereken film ve bu yaz akıllardan kolay kolay cıkmayak gibi duruyor . hadi hayırlısı :)
busra G.
busra G.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
kadro mükemmel yönetmen tecrübeli bir yönetmen filmin hakkını vermişler :) konuda hoşuma gitti . Bu sezon by film uzun bir zaman akıllarda kalır :)
taner T.
taner T.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
tek kelimeyleee harikaaaaa bir filmm konusu cok güzel bir kez daha izlemeye deger oyuncular da başarılı
ada T.
ada T.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
yorumların hepsini gerçekten hakediyor bekledigimden de üstünde bir film olmuş tebrik ediyorum tavsiye edilir arkadaslarrrr .
kenan B.
kenan B.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
filmi büyük birı heycanla bekliyorum . normalde pek ağlamayı sevmem ama bu filmde hep aglayıp hem gülüyoruz:))
gokhan M.
gokhan M.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
buraya bi arkadaşımın önerisiyle geldim filmi izledim cok hosuma gitti . herkese kesinlikle tavsiye ederim
suleyman A.
suleyman A.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
fifilmi konusu enterasan bir konu uzun zamandır bu konuda bir film görmedim umarım emeginizin karşılıgını alırsınız
yusuf C.
yusuf C.

31 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
filmin kadrosu cok başarılı hele hele eylülülü büyük ekranda görmeyi cok istiyordum . selahattin abi olsun cok başarılı ve tecrübeli bir ekip :)
eren C.
eren C.

31 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
fragmanı izledim hoşuma gitti . bu zamandaki aşk filmlerinin önüne gecicek gibi duruyor inşallah emegini karşılıgını alırsınız :)
erdem İ.2
erdem İ.2

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
filmi cok sey anlatıyor . aşkı sevgiyi anlatıyor bize . herkein gitmesi gerek ama keşke birazdana uzun olsaydı . devamını bekliyoruzz
selım G.
selım G.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
fragman çok iyi böyle bir filmin türk yapması gurur verici . anladıgım o ki bu filmde aglamaya peçeteler yetmeyecek :):)
kenan T.
kenan T.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
film kadrosu olsun konusus olsun cok başarılı . filmi heycanla izledik merak ederek izledik her insaının izlemesini tavsiye ederim :)
kerem C.
kerem C.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
film cok hosuma gitti cok güzel olmuş gerçekten emeklerinize saglık kadrosu da cok güzel hep güldürüp hem aglatıyor
omer S.1
omer S.1

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film konusuda çok başarılı
ikincisi de bekliyoruz ama film biraz kısa sürdü gibi sanki
Ceyda D.
Ceyda D.

1 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Çok beğendim..herkese tavsiye ederim mutlaka seyredin...İçerisinde aşk heyecan komedi hepsi var...Kadro mükemmel daha ne olsun..