Erdem KANAT
24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Fillm gerçekten vakit ve para kaybı. Senaryonun neresine baksan elinde kalıyor. Neredeyse her an tutarsızlıklarla dolu. Burcu Biricik iyi bir oyuncu ama filmin başında çizilen karaktere uygun birisi kesinlikle değil. Mert Fırat oynadığı rol için yaşlı kalmış. Ayrıca UTC’deki kadar fit olmadığı için kiloların dikkat çekiyor. Ayrıca Burcu Biricik’in reklam yüzü olan Penti firması her sahneye reklam eklenmesi için iyi para vermiş galiba. Sürekli iç çamaşırlarının bir kısmının gözümüze sokulması beni rahatsız etti açıkçası. Bu film Mert Fırat için hatırlamak istemeyeceği bir iş olarak kalacaktır bence. Onun kalitesine yakıştıramadım. Yazacağım çok şey var ama daha da uzatmak istemiyorum. Ben verdiğim paraya ve harcadığım zamana acıdım.
Boşuna gitmeyin arkadaşlar. Tam bir fiyasko. Oyuncular hatrına girdim filme ama hava soğuk olmasa çıkardım :) sakın sevgilinizi alıp gitmeyin. Bir kadın olarak beni bile rahatsız etti. Burcu biricik pentiiden dolgun bir para almış belli bedenini olur olmadık sergiledi maşallah. Salondaki herkesten cık cık sesleri çıkıyordu. Bu kadarı fazla dedirtti. Filme geleyim hayatımda bu kadar saçma bir senaryo görmedim. Bir kadının bir kadına en büyük kötülüklerini şirin masumca gösterilmesi fiyasko. Nerden tutsan olmuyor. Düğün arefesindeki damadın gayri ahlaki sözleri ve halleri masummuş gibi gösrerilmesi aynı şekilde.. Mide bulandırıcı yani. Senarist kafasının oldukça karışık olduğu bir süreçte yazmış belli. Ama oyuncuları harcamış ona üzüldüm. Paranıza yazık,eski filmlerden açıp izleyin daha iyi.. Zaten Türk yapımı filmlere töbe ettim bu da son film oldu. Film sektörümüze fatiha okuyabiliriiz..
35 yasindayim ben hayatimda bu kadar mantiksiz senaryo, bu kadar bombos ve gereksiz bir film izlemedim..Harcanilan zamana yazik.Film bile demek istemiyorum..
Bence artık orjinal birşeyler yazsanız daha iyi olur. Julia robert s in oynadığı filmin senaryosuyla birebir aynı bir film olmuş. Şu eski hollywood ve kore filmlerinin senaryolarını tekrar tekrar çekmeye para harcayacağinıza daha yaratıcı yeni fikirlerle gelin. Eski filmleri altyazıyla ya da türkçe dublaj la zaten izleriz biz.