En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Ismail G
128 değerlendirmeler
Takip Et!
3,5
2 Ocak 2026 tarihinde eklendi
84 sene geçmiş dile kolay neyse hikayeyi pek beğemedim olayda ablamız eşi ölür ölmez pariste başka adama aşık oluyor fakat eşi ölmemiştir ve abimizi terk eder şuandaki fasta da ölmemiş olan eşiyle eski aşkına kader muhtaç hale getirir şunu anlıyoruz filmde kısaca o da evli kadınla mutlu olamazsın aferim bunu bir siz biliyorsunuz ;)
bu kadar eski olmasına rağmen ayakta kalabilmiş nadir filmlerden biri belki de dünyada bu kadar sevilmesinin nedeni 2.Dünya Savaşı'nın dünyaya yansıyan duygusal yansımalarıdır 7/10
Naçizane görüşüm sinema tarihin en iyi aşk filmi diyemeyeceğim. Konu güzel ama sanki biraz basit işlenmiş gibi geldi bana tabii çekildiği dönemi de göz önüne almak gerek yoksa; Oyunculuklara, İnce imalı repliklere, Dönemin havasının yansıtılmasına kesinlikle lafım yok.
Tabi sonuçta sinema tarihinin bir köşetaşı bir dönem filmi olduğundan izlenmeli yine de; ama çok büyük bir beklentiniz olmasın zira benim en büyük hayal kırıklığına uğradığım 2-3 filmden biridir 7,4/10
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.