Kazablanka
4,3

Ismail G
Ismail G

2 Ocak 2026 tarihinde eklendi
84 sene geçmiş dile kolay neyse hikayeyi pek beğemedim olayda ablamız eşi ölür ölmez pariste başka adama aşık oluyor fakat eşi ölmemiştir ve abimizi terk eder şuandaki fasta da ölmemiş olan eşiyle eski aşkına kader muhtaç hale getirir şunu anlıyoruz filmde kısaca o da evli kadınla mutlu olamazsın aferim bunu bir siz biliyorsunuz ;)
Engin Yüksel
Engin Yüksel

27 Kasım 2014 tarihinde eklendi
bu kadar eski olmasına rağmen ayakta kalabilmiş nadir filmlerden biri belki de dünyada bu kadar sevilmesinin nedeni 2.Dünya Savaşı'nın dünyaya yansıyan duygusal yansımalarıdır 7/10
cudiferat
cudiferat

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Naçizane görüşüm sinema tarihin en iyi aşk filmi diyemeyeceğim.
Konu güzel ama sanki biraz basit işlenmiş gibi geldi bana tabii çekildiği dönemi de göz önüne almak gerek yoksa; Oyunculuklara, İnce imalı repliklere, Dönemin havasının yansıtılmasına kesinlikle lafım yok.

Tabi sonuçta sinema tarihinin bir köşetaşı bir dönem filmi olduğundan izlenmeli yine de; ama çok büyük bir beklentiniz olmasın zira benim en büyük hayal kırıklığına uğradığım 2-3 filmden biridir
7,4/10
zamazingo44
zamazingo44

6 Mart 2005 tarihinde eklendi
Beni fazla etkilemedi.Beklediğim gibi değildi.