MeLaNCH0L1c
9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle güzel bir film ama bence mükemmel değil. Oyunculuklar gerçekten iyi ama filmde birşeyler eksik. Belki de bu filmden daha çok zevk alabilmek için II.Dünya Savaşı hakkında belli bir bilgi birikimine sahip olmak gerekiyor. Belki döneminin baş yapıtlarındandır ancak bana göre bu çağa kadar baş yapıtlığını taşıyamamış ve en iyi aşk filmi diyenler oluyor bana göre kesinlikle çekilmiş en iyi aşk filmi değil... Ama o zorlu savaş döneminde böyle cesurca bir film çevirmek takdire şayan. Ama imdbdeki puanına bakıp büyük beklentiler içine girmiştim. Yani 11. sırada olmak büyük başarı ama bence bu film için orası fazla. Bu filmden çok daha iyi filmler aşağı sıralarda kalmış. Ancak beyazperdenin puanlama sistemine göre burada daha orantılı bir puan almış. Bana göre 10/8..