Ortalama puan
2,1
106 Puanlama
5
6 Eleştiri
4
0 Eleştiri
3
0 Eleştiri
2
2 Eleştiri
1
4 Eleştiri
0
21 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Gerçekten başarısız, 15-20 saniyelik tiktok videosu çekmeye devam edin, filmi 30 dk izleyemedim, kapattım.
Aynı memleketin çocuklarıyız diye gittim ama kalite sıfır. Zamanıma ve parama yazıl oldu. Saçma sapan hareketler, anlamsız mimikler, tek espiri aracı argo ve gereksiz şiveli konuşma çabaları. Berbatın da berbatı.
gene çok kötü bir sosyal medya fenomen li gereksiz bir film daha. İğrenç senaryo, sıfır oyunculuk, konu ne belirsiz
Çok kötü bir film yapmışlar yaptıktan sonra izleseler inanin bunu sinemada izlemek yerine sosyal medyada parça parça verirlerdi.
Çok kötü bir film yapmışlar yaptıktan sonra izleseler inanin bunu sinemada izlemek yerine sosyal medyada parça parça verirlerdi.
Bu ekibi cok seviyorum başarılı güzel film olmuş devamıda gelsin isteriz adamla çılgın emmi ya adanalı ess delli
Bu kadar saçma bir film olamaz, hiç bir konusu yok tavsiye etmem paranıza yazık, bende tahammül edemeyip yarıda çıktım.
Bunlara kaptıracağınız parayı yemin ediyorum bir hayır kurumuna verip sevaba girin. Bu kadar leş film olamaz. En kötü film olarak dünyayı kurtaran adam değil bu film seçilmeli. Ne oyunculuk var ne diksiyon var. Senaryo baştan aşağı saçma. Aynen instagram video havasında çekilmiş absürtlüklerle dolu. Bir tek genelev sahnesinde gülecektik ki sağolsun adamlar hususi gibi orada kesti sesi. O sahne bitene kadar da gelmedi ses. Birisi gitti haber verdi de ses geri geldi. Orada ki travestiye bile gülerdim de sesi olsa (görüntüden biraz komiğime gitti) bunlara yinede gülemedim. Keşke inanılmaz aile 2 ye yada alt yazılı filme gitseydim. Hatta keşke keloğlana gitseydim. Arı mayaya gitseydim de bunları izlemeseydim. Birde bunlar toplaşıp 1 yıldız verenlere dislike atıyor. :) Bende hepsini beğeneceğim hadi bakalım.
Seni film diye yapanın, zamanınıza paranıza yazık saçma sapan, saçma sapan, zılla saçma sapan saçma sapan
Tek kelimeyle mükemmel izledim kötü diyenleri anlamıyorum heralde başka filime gittiler mutlaka izleyin
vereceğiniz paray öküzburgerden birşey alın vasatfdgdfgfdfgh gfj ghjhkhjasfsa fmsdnfdöfhg dfbvcbfgjghökjhkl
Karekter olarak iyi insanlar olabilirsiniz, ama bir daha film çekmeyin, kısa vine çekmeye devam edin, eşimle gittim iğrenç küfürlü ve konusu yok, 30 dakika zor dayanabildik hemen çıktık filmden ne anladın dersen sıfır.
Hayatımda izlediğim en berbat film. Şu an molaya girdi ve 2.bölüme girmiyoruz. Cinenadan gülerek çıkan tek kişi yok.
Oyunculuk ile ilgili kotu bi elestiri yapamam Sefa çektiği videolardaki aynı Sefa,Mami yine aynı Mami..burdan beğenmedik paramıza baktınız yazık diyen arkadaşlara katılmıyorum..Film iyi değildi evet ama o senaryoyu yazanda bir daha senaryo yazdirmamak lazim...Zira böyle doğal gençlerimizi de bitiriyorlar...Sefa ve Mami emeğinize sağlık
Tamamen zaman kaybı .. ve paranıza yazık full argo üzerine kurulmuş ve bi kac komik yeri dısında hicbirsey yok konuda sacma . 42tlyi geri verin
spoiler:
spoiler:
spoiler:
spoiler:
spoiler:
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler