Hayatımda ben bu kadar iğrenç bir film izlemedim başında güzel diye dusundum sonunu tiksine tiksine getirdim 0.5 bile haketmiyor burda olumsuz yorum yapan kardeşlerimin eline sağlık keşke onları dinleseymişim
İzlediğim en bo*k üç filmden birisi diyebilirim. Normalde bu tarz eleştiri yapmam ama cidden elimde değil. Üç buçuk yıldız veren arkadaşlara saygi duyuyorum ama filmde korku namina bişey yok. O değil en komigime giden orta çağ gibi olan yerde şans topu çektiler krize girdim bunu yapan yonetmeninde iki buçuk saatimi çalan yapımcininda :D
Rezalet ötesi bir film, iskandinav ülkelerinin filmleri gibi yine bir sıkıcı bir film pagan kültürünü anlatan konu geçişleri alakasız filmin ilk yarım saati niye eklenmiş belli olmayan bön bön bakan insanlar dolu 2,5 saatlik saçma sapan bir şey. Vakit kaybı.
film mi p.rno mu belli değil. bundan korkan ılıktır. korkumu korku kapanı, paranormal aktivite, filan izleyin. zaman kaybı. ziyan olur zamanınız. ilk 1 saati zaten sıkıyo ha dayanayım diyosun bişeyler bekliyon sonuç b.mb.ok bişey
Hayatımda izlediğim en gereksiz en vakit kaybı en saçma filmdi. Bu kadar rezalet çok az film izledim. Gerilim korku diyenlerin ben aklına tüküreyim. Korkuyla uzaktan yakından alakası yok. Bommbos bir filmdi bosa giden 2 saat…
ilk defa bu platformda yorum yapıyorum belki bir daha hiç yapmam ama sinema tutkunlarını uyarmayi bir görev biliyorum...benim için bu filme için korku filmi demek en şimdiye kadar seyrettigim en kötü korku filmine hakaret olur bir film sadece mide bulandırıci, olağanustu sıkıcı ve aşırı derecede uzun olabilir mi ? evet başarmışlar eğer böyle bir film arıyorsanız tam olarak istediğiniz şey bu film...
2.30 saatimi geri istiyorum keşke lol yada fifa 24 atsaydım şuan çok pişmanım film o kadar yavaş ilerliyor ki canınız çok fazla sıkılıyor hiç heyecanlı bir film değil izlemenizi tavsiye etmiyorum