Yalan Dolan
2,2

Dilaraeyupreisoglu
Dilaraeyupreisoglu

17 Ekim 2019 tarihinde eklendi
insanlar türk film olduğu için ön yargılı olabilir, ama sonundaki ters köşe ile 5 yıldızı hak ediyor.
sanane B.
sanane B.

31 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
film gayet güzel günümüz türkiyesini anlatmış hatta eksik anlatmış bilmiyorum ama film sadece film değil dilerim ceza almazlar ama şu açık bir millet uyanıyor
Efe- HD
Efe- HD

3 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çooooooooooook iyi ben beyendim ve anladım herkes izlemeli bence 
CemilOzgur
CemilOzgur

17 Ekim 2019 tarihinde eklendi
ilk başta sıkıldım. ama sonra zaman nasıl geçti anlamadım. özellikle sonunu merak ettim ve sonunu beğendim.
tabi ki bir çok kişinin kötü dediği yerler bencede kötüydü. hareket olması gereken yerler monoton geçti. ama filme değişik bir hava katmış
Dnmknt
Dnmknt

17 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Yerli ya vurun durun. Çok farklı yaklaşım var filmde. geniş bir zamanda izleyin beğenceksiniz. ön yargılı başlamayın
Jani B
Jani B

24 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
...........................................................................................................................................................
Ismail Kumkatan
Ismail Kumkatan

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi banka soygunu senaryosuydu. Hem temiz hem de kusursuz, izleyiciyi yormayan, sürükleyici bir dizi.
Görkem Asar
Görkem Asar

16 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film olmuş düşük puan verenlerde malum partiyi destekleyen insanlardır net sen ben konuşamıyoruz konuşturulmuyoruz gerçekler can acıtırmış elinize emeğinize ağzınıza sağlık abilerim