Yigit G
10 Aralık 2018 tarihinde eklendi
HEP AYNI SENARYO...HEP AYNI YÜZLER...SIKILDIK...ATA LUTFEN AZCIK YENILIKCI OL...AYNI ŞEYLERİ SEYRETMEKTEN BIKTIK...HELE ŞU DÜŞME SAHNELERİ ARTIK GÜLDÜRMÜYOR...
Berbat...kaliteli kadroya ragmen cok boş bir film.Ata Demirer'e yakismamis.Eyvah Eyvah serilerinin tirnagi olamaz.Espri sifir konu sifir.tek yildiz Gokceadaya..
Ata Demirer filmleri güzel oluyor diye gitmiştim ama keşke gitmeseydim.Hic komik sahnesi yok,konuşmaları film süresi uzun olsun diye uzatmışlar.2.yarıyı bile izlemedim.Tavsiye etmiyorum.
Çok sıradan basit bir konu , eyvah eyvah filmindeki gibi sahil kasabası ile anlaşma yapılmış büyük ihtimalle, tamamen mekanın reklamı üzerine çekilmiş biraz aceleye gelmiş oyuncular tam rolüne oturmamış sadece para kazanmak için çekildiği çok belli.2 saatimi boşa harcadım belgesel izlesem daha iyiydi
Bugün sinemalarda ilk günüydü,az önce izledim. Çok boş filmdi. Yer tanıtım filmi gibi birşey.Biraz aksiyon ve espri olsaymış idare eder denilebilirdi. Ama manzaralar gerçekten çok güzel. Kışın soğuğunda yaz filmi olması görsel olarak iç ısıtıyor. Memleketimi gezmiş oldum bu sayede. Keşke senaryosu da verilen emeği boşa çıkarmasaymış.