Hedefim Sensin

Zehra S.
Zehra S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok sıkıcıydı arada çıkacaktım sadece Demet Akbağ için devam ettim, sinemada izlemeye hiç değmez çok merak ediyorsanız ileri sararak evde izleyebilirsiniz daha sonra.
Sinemakurdu
Sinemakurdu

8 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Neyseki biletim promosyon bilet idi. Vakit geçirim diye girdiğim filme 20 dk. sonra çıktım. Ata Demirer bence bırakmalı film çekmeyi. Rezalet yapım.
Emel B
Emel B

3 Aralık 2018 tarihinde eklendi
spoiler:
Hayal kırıklığı yaşatan basit bir film. Öylesine alelade sahneler var ki inanamadım. Zamanımı bu filme harcamak pişmanlık öteye geçemedi maalesef. Tek kelimeyle berbat
Tayfun P.
Tayfun P.

30 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Komedi diye gittim 1 kere oda küfüre güldüm ata demirer neyazıkki çıtayı her filmde daha asağıya çekmeye basladı
Muhammed K

Aynı filmin laciverti
Özgür I
Özgür I

1 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Belgesel filmi mi çekmek istemiş, yoksa komedi filmi mi diyeceğim ama demiyorum çünkü ikisi de değil. Komedi filmi zannedip gittik, hayal kırıklığına uğradık. Fragmandan ibaret bir film. Eyvah eyvah’tan sonra her geçen film aşağı düşmeye devam ediyor. En kötü filmi diyebilirim.
Tugba D
Tugba D

5 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Ata demirerden böyle bir film beklemezdim cok kötü bir film olmuş .eyvah eyvah filmindeki performansla hic kıyaslanamaz bile ..
Hanimeli
Hanimeli

18 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Şu an oturdum izliyorum. Hic güzel bir film değil. Şimdi çıkacağım o derece kötü ve basit olmus. Valla salon sus pus. Sakın GİTMEYİN. Zamanınıza yazık!!!
Mevlüt B
Mevlüt B

22 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim. Küfür ederek insanları güldürecez diye düşünmüşler. Sikke derken başka birşey ima edildiği ortada. Koyarım sokarım nedir? Ailecek izlenecek bir film değil.
Alp Cagan
Alp Cagan

26 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Tamamen zaman kaybi filmde en oluyo ne anlatilmak isteniyor hic bisey belli degil alelade yapilmis bir film...
Tansel O
Tansel O

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Sanki film çekmiş desinler diye yapılmış bir proje Gökçeada sübliminal mesajları içeren basit bir iş,Demet Akbağ,Erkan Can,Tarık Ünlüoğlu olmasa iyice bayardı film ara verince inşallah 2. Yarıda anlam kazanır dedim ama hayal kırıklığı...
Yasin Y
Yasin Y

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
film çekmiş desinler diye yapılmış basit film küfür herkez yaptı bende yapim izlesinler öyle boş beleş aynı tarz hep yaptıgı filmler gibi hiçbir dedişiklik yok
06 D
06 D

13 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kimse gitmesin paranıza yazık.Gerçekten acayip klişe vasat bir filmdi, sadece 1 sahne de güldüm. Hani film olsun diye yapılmış bir şey. O kadar insanın emeğine yazık olmuş bir daha asla Ata Demirer filmine gitmem. Avrupa yakasından dolayı sempati duyuyordum.
Crn_k93
Crn_k93

17 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Bir insanı güldürmek zordur ve siz bunu geçmişte çok güzel yaptınız... Amma bu film neydi ya çok kötüydü sinirim bozulduğu için güldüm yalnızca. Sizleri seviyoruz umarım bir daha kotanızı bu kadar düşürmezsiniz