Zehra S.
1 değerlendirme
2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok sıkıcıydı arada çıkacaktım sadece Demet Akbağ için devam ettim, sinemada izlemeye hiç değmez çok merak ediyorsanız ileri sararak evde izleyebilirsiniz daha sonra.
spoiler: Hayal kırıklığı yaşatan basit bir film. Öylesine alelade sahneler var ki inanamadım. Zamanımı bu filme harcamak pişmanlık öteye geçemedi maalesef. Tek kelimeyle berbat
Belgesel filmi mi çekmek istemiş, yoksa komedi filmi mi diyeceğim ama demiyorum çünkü ikisi de değil. Komedi filmi zannedip gittik, hayal kırıklığına uğradık. Fragmandan ibaret bir film. Eyvah eyvah’tan sonra her geçen film aşağı düşmeye devam ediyor. En kötü filmi diyebilirim.
Şu an oturdum izliyorum. Hic güzel bir film değil. Şimdi çıkacağım o derece kötü ve basit olmus. Valla salon sus pus. Sakın GİTMEYİN. Zamanınıza yazık!!!
Hiç beğenmedim. Küfür ederek insanları güldürecez diye düşünmüşler. Sikke derken başka birşey ima edildiği ortada. Koyarım sokarım nedir? Ailecek izlenecek bir film değil.
Sanki film çekmiş desinler diye yapılmış bir proje Gökçeada sübliminal mesajları içeren basit bir iş,Demet Akbağ,Erkan Can,Tarık Ünlüoğlu olmasa iyice bayardı film ara verince inşallah 2. Yarıda anlam kazanır dedim ama hayal kırıklığı...
film çekmiş desinler diye yapılmış basit film küfür herkez yaptı bende yapim izlesinler öyle boş beleş aynı tarz hep yaptıgı filmler gibi hiçbir dedişiklik yok
Kimse gitmesin paranıza yazık.Gerçekten acayip klişe vasat bir filmdi, sadece 1 sahne de güldüm. Hani film olsun diye yapılmış bir şey. O kadar insanın emeğine yazık olmuş bir daha asla Ata Demirer filmine gitmem. Avrupa yakasından dolayı sempati duyuyordum.
Bir insanı güldürmek zordur ve siz bunu geçmişte çok güzel yaptınız... Amma bu film neydi ya çok kötüydü sinirim bozulduğu için güldüm yalnızca. Sizleri seviyoruz umarım bir daha kotanızı bu kadar düşürmezsiniz