Oyuncu kalitesi gerçekten çok iyi. Oyuncuların hepsini çok beğendim. Ancak film olarak harika diyemem. Oldukça sıradan bir film olmuş. Müze sahnesi dışında gözü çok tırmalayan bir sahne yok. Ancak 1 hafta sonra unutacağım bir film. İzlenebilir ama izlemesen de hiç bir şey kaybetmezsin.
Ata Demirer'in Eyvah Eyvah serilerinden sonraki düşüşü olanca hızıyla devam ediyor. Film diğer filmlere kıyasla güzel olsa da Ata Demirer ve kapasitesinin altında bir film. Çok daha iyilerini yapabilecek ve zamanında yapmışta birisi. Yinede izlenmesi gereken bir film.
Eğer içinizi ısıtacak oyunculuklar ve eğlenceli iki saat geçirmek isterseniz on numara bir film olmuş. Ata Demirer her koşulda bir numara zaten. AMA bir noktaya değinmek istiyorum; çok küfürlü ve bel altı espiriler var. Aslında Ata Demirer filmleri eyvah eyvah tan biliyoruz böyle değildi. Dengeliydi. Ancak bu film biraz aşırıydı bu konuda. Filme genel olarak 4 yıldız ama bu konuya 0 yıldız.
Ne kadar Ata Demirer in kalitesine yakışmasa da güzel bir filmdi. Sinemada izlediğimde ilk bölüm oldukça sürükleyici ve eğlenceliydi. Hatta keşke hiç bitmese dedirten ilk filmdi bana. İkinci bölümde ve özellikle filmin sonlarında sanki "film bitsinde nasıl olursa olsun" der gibi yazılmış bir senaryo vardı. Ama bu dediğim son izlediğim türk filmlerinin hepsinde vardı sanki. Bu nedenle eleştirebilirim sadece, onun dışında son derece güzel bir filmdi.
Ata Demirer'in hiç bir filmini kaçırmam ailemle birlikte gittiğim Orta seviye bir Ata Demirer filmi.Daha iyilerini bekliyoruz.Ata demirer insanın aklını zorlayan tarzda komedi yapmıyor. Geyet doğal ve sade komediler yapıyor.cem yılmaz gibi olaylar karışık bir kurguda yürümüyor.bu yüzden Ata vazgeçilmezlerim arasında.