İzlenmeli. Demet Akbağ her zaman ki usta oyunculuğunu sunmuş. Kış mevsiminde, sıcak yaz görüntüleri, Gökçeadanın güzelliği filme renk katanlar arasında.
20 defa izledim ilker aksum un zirve filmi olmuş artık oyunculuğu bıraksa iyi olur daha iyi bir rol oynayamaz mükemmel hiç sıkılmadan defalarca izleyebileceğim bir aile komedi filmi Ata kardeşim formülü olanlar oşduda buldu zaten Atacım olay bu devamını dilerim başarılarının
Filmin yorumlarına bakmadan gittim Ata Demirer ve Demet Akbağ oynadığı filmleri beğeniyorum hedefim sensin filmide gerçekten güzel olmuş zaman nasıl geçti anlamadım
Bence harika bir filmdi gerçekten. Ata Demirer en begendiğim komedyen zaten. Cok sıcak ve samimi hikaye. Karakterler zaten tam oturmuş. Beğenmeyenlere de şaştim dogrusu. Hic sıkılmadan izledim valla.Teşekkurler bütun ekibe.
Bu soğuk günlerde içimi ısıtan bir filmdi, Ata Demirer ve Demet Akbağ komedisi film müthiş tavsiye ederim, yedi yaşından büyük çocuklarınızla gidebileceğiniz bir aile komedisi çok güzel çok...
Çok güzel mizah dolu samimi bir film Canlındırdığı bölge insanını çok iyi anlatıyor her zaman ata demirerin filmlerini zevkle seyrediyorum elinize kolunuza sağlık
Ata Demirer eline sağlık gerçekten çok güzel film başarılarının devamını dilerim Gonca Vuslateri,Demet Akbağ, İlker Aksum, Tarık ünlüoğlu, Erkan Can 'a da ayrıca teşekkür ederim emeklerine sağlık Efsane