Karakomik Filmler
2,4

Furkan Taha 1997
Furkan Taha 1997

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda böylesine senaryosu ucuz kalitesiz bir ya da iki tane filme denk geldim. Cem Yılmaz ın seviyesini bu kadar düşüreceğini düşünmezdim. Filmde neyin ne olduğu belli değil. Paranız çoksa ve iki saatlik boş zaman geçirmek istiyorsanız bu film tam size göre (!)
Neslihan S
Neslihan S

30 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatımın 2 saati boşa geçti. Konu yok, espri yok, verilmek istenen bir ders yok. Hayatımda izlediğim en kötü filmler arasında ilk sırada.
Engin Efe
Engin Efe

24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz 'ın nerdeyse her filmine gitmişimdir ama bu film berbat derecede idi komedi değil romantik ,aşk filmiydi filmin yarısında çıktım o kadar berbat
Ferimah
Ferimah

24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Zamanınıza yazık hiççç tavsiye etmiyorum.. Gram komedi yok.. Dram desen o da düzgün aktarılmamıs.. Çok saçma ve kötüydü
Güngör Yavuz
Güngör Yavuz

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Paranız da vaktinizde çoksa gidin tv 8 reklamından başka hiç bir şey anlamadık yazık bu senaryoyudamı okumadınız size güvenen insanların zamanını çalmanıza yazık
Delikurt
Delikurt

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
2 film yazıp bir film olmaması ilginç, Cem Yılmaz’ın en kötü filmi, çoğu kişi sıkılıp sinemayı terk etti
Rcp B
Rcp B

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
bu adam çok büyütülüyor.rezil projeler..tek filmi mazhar alanson ile hersey guzel olacak.birde şener sen ile av filmi.. spoiler:
o da onun degil zaten..vakit kaybı gitmeyin.
sinemaya gidecekseniz aras bulut un 7.koğustaki mucize ..muthiş..10 numara 5 yıldiz.
Öznur B
Öznur B

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
7. Koğuştaki mucize dolu olunca mecbur buna gidenler kervanındaydık yarısına kadar durabildik. Diğer cem ylmz flimlerine hiç benzemiyor malesef.. Zaman kaybı. Salonun yarısı terk etti seansı 
Abdullah S
Abdullah S

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bir cem yılmaz filmi olarak çok vasatın altında filmin ilk bölümü bildiğin acaba başka bir filme mi geldim cem yılmaz değil mi bu diyorsunuz yazık çok şaşırttı zaman kaybı yarattı zaman ve para kaybı cem yılmaz'ın da dediği gibi
BİR GORA DEĞİL...
Furkan I
Furkan I

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Para tuzagi parami geri verjn lessss sacma en berbat film gitmeyn ben gittim pisman oldm siz olmayin yaziktir
Murat Y
Murat Y

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Berbat, bu kadar kötü bir film olamazdı, boşuna gitmeyin ne bir komedi ne bir dram kısacası konu yok, yazık.
Fatmanur D
Fatmanur D

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bir cem yılmaz hayranı olarak. Büyük üzüntüyle çıktım çok kötü çok! 2 filmde çok yavan olmuş özenilmemiş.
Rakipsiz K
Rakipsiz K

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Eski fimler kadsr iyi değil ben beğenmedim verdiğim paraya yazık tavsiye etmiyorum bakalım ilerleyen zamanlarda yeni film gelirse baakarız
Tugçe '
Tugçe '

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film baştan başa çok kötüydü. Hiçbir konusu yok. Sonunu bekledim nereye bağlanıcak diye ama o da hüsran. anlamsız şekilde bitti. Zaman kaybı.
Meliksah P
Meliksah P

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko olmuş Cem Yılmaz hayranı olarak büyük hayal kırıklığı son dönemde büyük düşüş var üstad