Karakomik Filmler
2,4

Halit Ö.
Halit Ö.

22 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Spoiler vermeyeceğim eğer bu film cem yılmazın yönetmenliğinde olmasaydı vereceğim puan belki 3 olurdu. Ama türkiyenin enlerinden bahsettiğimiz bir insandan afedersiniz böyle rezil film çıkması çok üzdü . Filmde kurgu 0 giriş gelişme sonuç 0 yani 2 saatten fazla izlenen bir filmin sonunda çıkarılan sonuç dişler önemli başka bir sonuç yok . 2 saat içinde toplam 10 dk güldüm (onlar da belaltı) ağlamadım üzülmedin geri kalan 1 saat 50 dk cem yılmaza şasırdım . İnşallah devamı gelir ama bu kalitede gelmez . Cem yılmaz nerde arog gora yahşi batı arifv216 pek yakında. Saygılar
Busra Y.
Busra Y.

4 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmlerden biriydi. Cem Yılmaz a bu kadar kötü senaryoyu hiç yakıştıramadım. Tam bir fiyasko.. Gittiğime pişman oldum, giden 2 saatime üzüldüm.. Sonuna kadar da kaldım ki 2.si güzeldir diye.. 1 ne kadar saçma ve kötüyse, 2 o kadar saçma ve kötüydü
Ufuk T.
Ufuk T.

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
paranıza yazık. Cem Yılmaz bence sadece stand up yapsın o işte başarılı.film tam bir fiyaskoydu
Mevlüt G.
Mevlüt G.

18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Cem yılmaz bu kadroya rağmen hayatımda ızledığım abuzer kadayıf fılmınden sonra en kotu 2.fılm oldun tebrıkler...
Aysenur K
Aysenur K

23 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Beklentimin çok altında kaldı.Bu ekipten izlediğim en kötü filmdi. spoiler:
Kendi kendine atıfta bulunduğu gibi Gora gibi film çıkmadı bir daha.
Sevil Y
Sevil Y

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Merak edip gittim tahminim doğru çıktı. İki film topla bir film etmez gerçekten çok sıkıcıydı. Bence cem Yılmaz sadece standup yapsın filmleri başarılı değil. Basit, komik değil.
Mustipusti
Mustipusti

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Dram ve komedi kategorisinde ilk kısım için iyi şeyler başarılmış ilk filmle, hırsın getirdikleri ve çevremizdeki insanların sırf alıştığımız için bile güzel gelmesi, gittiklerinde eksikliklerini hissetmemiz gerçeği yüzümüze iyi vurulmuş, içimizdeki tek de yaparım kibri eleştirilmiş. İkinci film için ne yazık ki hayal kırıklığı diyorum, çok daha güzel bir şey ortaya koyulabilirdi, Cem abinin komedi kategorisindeki diğer tüm filmlerinden geride kalmış geldi gözüme.
Mefetseger
Mefetseger

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film güzel başlayan; ani değişimlerle kötü ilerleyen ve düşük erkek esprileriyle son derece sıradanlaşarak tutunmaya çalışan ve uyumsuzca biten, tuhaf bir çalışma olmuş.
Hilal Y
Hilal Y

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Rezalet ötesi ! Parayı geçtim harcadığım zamanıma yanıyorum.. Cem yılmaz ın diğer filmleri de ahım şahım değil zaten ama bu kez filmin yarısında çıktık o derece siz düşünün..
Eray Keyifçi
Eray Keyifçi

23 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu yaşıma kadar izlediğim en berbat en gereksiz film.parami gidip geri isteyesin geldi.biran önce kaldırın.daha fazla insan sıkılmasın.eziyet cekmesin
Tiyatro Avrasya
Tiyatro Avrasya

23 Mart 2020 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz kolejli çocuk, ergen çocuk senaryolarını artık bırakmalı. Kimse bu fantastik ve sabun köpüğü filmleri artık görmek bile istemiyor. T0m filmleri birbirinin başarısız tekrarı. İki kısa filmi satmak da başarısız lise tiyatrosu mantığı. Müsamere kalitesinde bir film. Çoğu kişi ikinci yarıda çıkıyor
Ender S
Ender S

24 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bu ne yaaaa!!!!! Komedi "sıfır" Dram "sıfır". Ne yapmaya çalıştın abi sen?... Para ve zaman kaybı. Boşa harcadığın zamanımı geri ver Cem !
TSK Sadece Bir TÜRK
TSK Sadece Bir TÜRK

19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ne alakaysa anlamadım gereksiz aşalıyor kendini yüceltmiş gibi bi hisse kapışdım hiç iyi değildi gidenlerde aynı şekilde beğenmediler
anıl onur
anıl onur

22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat flim ilk defa bırakıp çıkmak istedim berbat düzeyinde ne akla hizmet böyle bir filim yapılır anlamış değilim
Murat A
Murat A

18 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film standart bir film izledikten sonra fazla bir şey beklemeyin ama cem yılmaz sevenler için güzel gelebilir emek var saygı duymak lazım bence bizlerin standartı yükseldi onun için etkilemedim