Karakomik Filmler
2,4

Yasemin T
Yasemin T

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Tam bir rezalet, cem yılmaz beş para etmezdi, benim için izlemeye değer film olmadığını biliyordum ana çocuk istediği için gittik, bukadarmı kötü olur, gerçekten beş para etmez üstüne bide bırezalete para ödedik zehir zıkkım olsun kazandığı bütün para soyguncu, sen kendini oyuncumuz zannediyon?
Erkan D
Erkan D

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
sadece cem yılmaz ismi var komedi adına hiç bir şey yok zaman ve para kaybı 10 defa izlediğim kemal sunal filmlerini tekrar seyretmek daha keyifli
Aydin I
Aydin I

24 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bu adamın hiç bir filmini sevemeyecekmiyim ben!? Lütfen film işini bırak artık. Gercekten verdiğim sinema parasına hiç değmedi.
Alican S
Alican S

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Cem Yılmaz’ın en kötü filmiydi boşa zaman kaybı derim. Beklentimiz çok yüksekti bu bizi üzdü
Saliha G
Saliha G

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Tam biir fiyaskoydu .çok merakla gittiğimiz film dalga geçer gibi bitti.cem yılmaz ın emeğine saygı ama olmamış
Yaren
Yaren

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle zaman kaybı aşırı derecede kötü bir filmdi kesinlikle tavsiye etmiyorum farklılık yaratmaya çalışırken beter hale getirmiş hiç böyle Cem Yılmaz filmi izlememiştim.
Deniz S
Deniz S

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Arkadaşlar 6 kişi 90 lira verdik 90 lirayı izlesek daha iyidir ortak kararımız keşke başka bir aktivite yapsak daha iyi bir şey olacağı kesindir.
Erdem B
Erdem B

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
Paranıza ve zamanınıza yazık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hasan KILIÇ
Hasan KILIÇ

6 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bir Cem Yılmaz filmi olarak beklentimi yüksek tutuyordum ama ne yazık ki hiç de beklediğim gibi değildi. Açıkçası verdiğim paraya ve zamanıma yazık diyebilirim. Benim için tamamen pişmanlık oldu.
NİLGÜN ATILGAN
NİLGÜN ATILGAN

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ben ne izledim dedim sonuna kadar kalabildiğim için de kendimi tebrik ettim tabiki. Cem Yilmaz kendisine olan güzeldir o yapmışsa iyi yapmıştır düşüncesiyle giden sevenlerine saygısızlık yapmış resmen pişman oldum zamanımı boşa harcadığıma
Hakan IŞIL
Hakan IŞIL

18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Puanımın 1 olmasının nedeni verilen parayı hak etmemesi ve izleyiciye bir şey katmamış olması genelleme yapmasam bile cem yılmazın filmlerinin sonunda mutlaka genel hayata bakış açinizi etkiliyebilcek bir söz,cümle veya bir bilgi verilir ama bu filmde buna dair bir şey yoktu olan zamanıma diğer izleyicilerin zamanına ve parasına oldu bundan sonraki filmlerinde daha iyi bir film yapmasını diliyorum.
esr
esr

20 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tam olarak berbattı konudan konuya atlamış ve konuları çok kötüydü sinamada gittiğim en kötü filmdi冷冷
Duzlem Mimarlik
Duzlem Mimarlik

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ankara şehir hastanesinin acilinde 2 saat bekledim gece 2 ye kadar inanın bu kadar sıkılmadım. Orda bile daha çok gülümseten olay yaşandı. Düşünün artik. Cem kardeşim etrafındakiler uyarmadı mi. Çektin çektin. Masrafını çıkarmak icin seni sevenlere bu kadar eziyet olur mu ya. Kızımla gittiğim ilk filmdi. Cocuk filmleri hariç. Son dedi çıkarken.:(
ertan harmanci
ertan harmanci

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gittiğim en barbat filmdi böyle uyduruk beş para etmez film olamaz. zaten sonunu bile seyretmeden çıktık paramızda boşa gitti
Nebahat Tunç
Nebahat Tunç

7 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Merak ediyorum çektikten sonra yayınlanmadan hepbirlikte izlemisler mi ? ne anlattı şimdi filmden ne ders çıkarmamız lazım yada karakomik denince sonunda komik kelimesi olduğu için güleriz zannettim ama hiç bişey yoktu asıl filmin fragmanı gibi kalmış 臘