İki film de idare eder. İlkinde ağlamadım, ikincisinde de gülmedim. Ama Cem Yılmaz ı severim. Her filmine giderim ve gideceğim. Sorun bence filmin isminde "Karakomik" dersen filmin adına insanlar komik bir şey arıyor. Cem Yılmaz İlla komik olmak geremediğini düşünüyorsa -ki düşünüyor- isminde "komik" kelimesini kullanmamalıydı. Komik bir şey yok maalesef. İlk film ise iyi bir denemeydi bence Cem Yılmaz bir aktör. Yani her rolü kotarabilir rahatlıkla. Sinemada ise, stand uplarındaki Cem'i aramayı bırakmalıyız biz de
Sanırım Cem yılmaz sinemasını ciddileştirmeye çalışıyor. Derdi olan mesaj veren filmler çekmiş. Çok iyi filmler mi ? Mallesef değil. Ama çoğu Cem Yılmaz filminden, daha iyi filmler.
Bir cem yılmaz filmi olarak çok vasatın altında filmin ilk bölümü bildiğin acaba başka bir filme mi geldim cem yılmaz değil mi bu diyorsunuz yazık çok şaşırttı zaman kaybı yarattı zaman ve para kaybı cem yılmaz'ın da dediği gibi BİR GORA DEĞİL...
Film herkesin bildiği üzere iki bağımsız konudan oluşuyor. İlk kısımda gemide geçen olay anlatılıyor ve bu kısmı izlemek beni çok sıktı baştan sona kadar her şey çok belliydi dram üzerine olan bu kısım oldukça yetersizdi. İkinci kısım olan kaçamak; filmin komedi kısmı olmasına rağmen hem beni hem de tamamen dolu olan salonu yalnızca 2-3 kez güldürebildi. Pahalı avm salonları yerine sokak arasındaki eski ve ucuz sinema salonlarında izlenmeli.
Film güzel başlayan; ani değişimlerle kötü ilerleyen ve düşük erkek esprileriyle son derece sıradanlaşarak tutunmaya çalışan ve uyumsuzca biten, tuhaf bir çalışma olmuş.
Film standart bir film izledikten sonra fazla bir şey beklemeyin ama cem yılmaz sevenler için güzel gelebilir emek var saygı duymak lazım bence bizlerin standartı yükseldi onun için etkilemedim
Bir Cem Yılmaz filmi olarak beklentimi yüksek tutuyordum ama ne yazık ki hiç de beklediğim gibi değildi. Açıkçası verdiğim paraya ve zamanıma yazık diyebilirim. Benim için tamamen pişmanlık oldu.
Filme iki arkadaşım ile gittim. Onlar beğenmediler ve hatta izlediklerine pişman oldular. Ben ise ara ara sıkılsam da yinede izlediğime memnunum diyebilirim. Film'in berbat olduğunu düşünmüyorum. Aksine senaryoda ki bir kaç değişiklik bu eseri daha önemli yapabilirdi. Espri yapacağız diye senaryo gitmiş :(