pelgraf
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film beni büyülemesede şaşırtıcı yanıyla kendini sevdirtmeyi başardı. nicholas cage’in yakın zamanda izlediğim filmlerinden biri olan hayalet sürücüden sonra çokta dikkate almadığım bu film kesinliklee daha iyiydiayrıca ’film heralde bitiyor’ dediğim sırada beni şaşırttı ve başarılı kurgusuyla iyiki izlemişim dedirtti...
Filmi az önce izleme fırsatı buldum.Film gerçekten tek kelimeyle harika diyebilirim.Filmde dikkat çeken unsurlar Cris in 2 dakika sonraki olayları görmesi ve özellikle sevdiği kıza kendini kabul ettirmek için 2 dakika öncesini görerek devamlı yaptığı replikler gerçekten çok hoştu.Fşilmin final sahnesi ise tam anlamıyla müthişti.Next 2 yi merakla bekliyoruz.2 nerden çıktı derseniz izleyince anlarsınız diyorum.
Dip Not: Filmde cris in hayalindeki kız rolündeki Jessica Biel gerçektende etkileyici bir roldeymiş
Bı sıralar büyük aktörler o kadar kötü performanslar sergiliyor o kadar kötü filmlerde yer alıyorki Nicholas Cage bu filmde döktürmüş desem yeridir.İzleyin sıkmayacak
nicolas 'ın en super filmlerinden bi tanesı bence. film çok değişik bi konu işliyor. özellikle şimdiye kadar işlenmemiş bi konuya sahip filmin devamı bile çekilebilir.
Değişik bir konu seçilmiş, bunun üzerine olaylar yaratılmış ve dikkat çekmeye çalışılmış, ilgi çekici bir film değil, ama en aznından yeni bişeyler denenmiş. Tebrikler. 6/10
seyredilmesi gereken güzel bir film bence.bu konu çok bilindik bi konu olsada yinede güzel finali ile iyi bir film olmayı başarmış bana göre.nicalas cage herzamanki gibi çok iyi bir oyunculuk göstermiş. böyle yorumlar yapmayı sevmem ama o saçlar rezalet bana göre:))