4,1

kedicik33
kedicik33

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
beklediğim kadar olmasada fena bir film değildi nicolas cage'e yakıstıramadm ama konu hostu bi sonunu iyi bağlayamamıslar gibi geldi
delicewatt
delicewatt

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cage’in en kötü oyunculuklarından biri denilebilir. tamahori ise belli ki aksiyon sahnelerini yönetmekten ki onlar da başarılı sayılmaz filmi mantıklı bir bütün haline getirmeyi unutmuş. ilk yarısı itibariyle ikinci yarıya bir şeyler vaadeden bir film olarak giren next, film bitişiyle bomboş geçen 2 saat sunuyor. heryer mantık hatası, aksiyon film klişeleri ve bu klişelerin getirdiği komik sahneler. biel hiç oynamamış, cage donuk bakışları ile ayrı bir tadı olan oyunculuğunu 'doruk nokta'ya ulaştırmış neredeyse hiç bakmamış. bir tek moore sert ajanı iyi oynamış gibi. ne desek boş gerçekten, 'next please' diyoruz.
ermanaltind
ermanaltind

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
N.Cage'in tüm filmlerini beğenek izledim. Next filmide "diğerleri gibi" keyif veren fakat çok da fazla şey beklenmeyecek bir film.
plato0n
plato0n

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Hoş bir aksiyon filmi. Bu tarz filmleri sevenler için güzel bir örnek. Mantık ararsanız tabiki bazı saçmalıklar ve eksiklikler var. Ama değişik bi konu ve iyi bir kurgusu var. Film izlemek isteyenlere tavsiye ederim
august-king
august-king

Film fena değildi de bence böyle bir sona hiç gerek yoktu.10/7
mawi-777
mawi-777

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmin komedi unsurları aksiyon derken psikolojik kısmı cok zayıf kalmış bence. eglenceli bir f,ilm karsımızdaki ama maalesef böyle bir yetenege sahip olan insanın negatif anlamda yasadıkları ve yasaması muhtemel olan olaylar üzerine konu umulanın aksine pek dönmüyor. Genel olarak aksiyon ve komedi tadında bir cözümleme var karsımızda. şaşırtıcı ve etkileyici sahneler oldugu bi gercek olsa da istediğim tadı bırakmadı film.
empire
empire

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence konu fena degıl ama fılm ilerleyen dakıkalarda sıkıyor. ask fılmı havasına burunuyor,sıze de esnemek kalıyor