4,1

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Baya güzel bir filmdi konusu ve Nicholas Cagenin üstün performansı alkışı hakediyor...
ahmetkenan3

süper süper süper....
zafer-cesur
zafer-cesur

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Oldukça güzel ve ilginç bir film. Bir o kadar da sürükleyici. Konu bakımından Adam Fawerın OlasılıkSız kitabına benziyor. Benim oyum 9/10 olurdu =)
s-rapor
s-rapor

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
nicolas cage oynarda izlenmezmi:)
allstar7
allstar7

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
cok beğendim.. sıkılmmadan izlenecek bi film
omer-saglam
omer-saglam

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
herkesin izlemesinin tavsiye ediyorum.sürükleyici bi film
Power-of-Tower
Power-of-Tower

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film her an sizi şaşırtıyor izlerken acayip zevk aldım..Olasılıksız kitabındaki karaktere çok benziyor..Kitabı okuyanlar bana hak vercektir..Yalnız gemideki bombaya daha çok odaklansalardı daha heyecanlı olurdu..Geminin içindeki takip ise adrenalinini iyice zirceye taşıdı...Güzel bir film..2. kere izlenmeye değer..
sinema
1 ziyaretçi
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir Nicolas Cage filmi. Birkaç dakika sonra olabilecekleri görmesi...farklı bir senaryo. Sıkılmadan güzel vakit geçireceğiniz bir film...
redoxx
redoxx

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film farklı konusuyla seyredilmesi gereken bir Nicolas Cage filmi
berkan-19
berkan-19

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
müthiş bir filmdi.filmin sonunda cris yaptığı hatayı görüyor ve tekrar başa dönüyor.
bjk40398

keyifle izlenilecek bi film.sonu pek tatmin etmedigi icin 810
Eren-Emrah
Eren-Emrah

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Daha önce benzeri yapilmamis bir film.. Kült film kategorisine koyabilir miyiz biraz muamma amao sinirlari zorlamis.. spoilerFilmin baslarinda olayi çözmek icin gercekten caba sarfediyorsunuz.. Hemen hemen her sahnesinde paranoya kuruyorsunuz, acaba burayi düsünüyor mu yoksa gercek mi? diye. Filmin sonunda tekrar yataktaki sahneye dönmesi gercekten $ok edici bir durum. Bütün filmi basa sarmanizi gerektiricek.. daha Cok sevmenizi saglayacak bir hamle yapmislar.spoilerNicolas Cagenin oyunculuguna sözümüz yok her zamanki gibi döktürmüs abimiz...Velhasil sözü uzatmayayim 8/10
ismail7172
ismail7172

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmde senaryo kopukluğu var olaydan olaya atlıyo ve çok hızlı geçiyo filmde açıklama yapılmayan sahneler izleyiciye saçma gelebiliyo...Ama herşeye rağmen güzel eğlendirici merak uyandırıcı losangeles ı patlatma falan olmasaydı daha güzel olurdu tavsiye ederim izleyecek olanalar için şimdiden iyi seyirler