Film her an sizi şaşırtıyor izlerken acayip zevk aldım..Olasılıksız kitabındaki karaktere çok benziyor..Kitabı okuyanlar bana hak vercektir..Yalnız gemideki bombaya daha çok odaklansalardı daha heyecanlı olurdu..Geminin içindeki takip ise adrenalinini iyice zirceye taşıdı...Güzel bir film..2. kere izlenmeye değer..
Daha önce benzeri yapilmamis bir film.. Kült film kategorisine koyabilir miyiz biraz muamma amao sinirlari zorlamis.. spoilerFilmin baslarinda olayi çözmek icin gercekten caba sarfediyorsunuz.. Hemen hemen her sahnesinde paranoya kuruyorsunuz, acaba burayi düsünüyor mu yoksa gercek mi? diye. Filmin sonunda tekrar yataktaki sahneye dönmesi gercekten $ok edici bir durum. Bütün filmi basa sarmanizi gerektiricek.. daha Cok sevmenizi saglayacak bir hamle yapmislar.spoilerNicolas Cagenin oyunculuguna sözümüz yok her zamanki gibi döktürmüs abimiz...Velhasil sözü uzatmayayim 8/10
Filmde senaryo kopukluğu var olaydan olaya atlıyo ve çok hızlı geçiyo filmde açıklama yapılmayan sahneler izleyiciye saçma gelebiliyo...Ama herşeye rağmen güzel eğlendirici merak uyandırıcı losangeles ı patlatma falan olmasaydı daha güzel olurdu tavsiye ederim izleyecek olanalar için şimdiden iyi seyirler