gerçekten süper ötesi film yaklaşık 90 dakika ama filmi izlerken bir an bile ayrılamıyosunuz başından.son yıllada gördüğüm en iyi kurguydu.bence bu film 8.3 ü bile haketmiyo en az 9 olmalı
Gercekten güzel bi yapım olmuş bence. Sıkılmadan izlemiştim.Konu cok derin çoğu zaman sizi şaşırtıyo oyunculukta bence iyi olmuş.Ben kesinlikle izleyin derim. Filmden sonra böle yetenegim olsa neler yapmazdım dedim :D Filmi dikkatle izlein. Sakın yapılan kötü yorumlara inanıp izlememezlik yapmaın :D:D Tavsiyemdir..
Bana göre güzeldi;ama sonunu daha güzel bitirebilirlerdi.Sonuçta tercih meselesi senarist böyle istemiş böyle olmuş.Hafiften Kelebek Etkisini çağrıştırdı bana.Bence sıkılmadan izlenir bu film
film hem senaryosu bakımından hemde oyuncuları bakımından oldukça zengin zaten nicolas cage hayranlarıda mutlaka izlemeli film çok güzel kurgulanmış çok sürükleyici ve insanı düşünmeye sürüklüyor hala izlemeyenler varsa tavsiye ederim.
Aslında çok güzel bir konu fazlasıyal laubalileştirilmiş senaryoya dönüşünce, filmi kurtarmak Nicolas Cage ve Julianne Moore kalıyor. Oyun içinde oyun senaryo ve kurguları artıyor ve bu da sinemaya apayrı bi güzellik veriyor. İzlenebilir; ama el üstünde tutulmayacak bir film. 8/10 diyelim de iş tatlıya bağlayalım.
Gerçekten çok beğenerek izledim bu filmi. Senaryosu,efektleri özellikle çok iyiydi. Bazı masalsı anlatımlar filmde sıkıcılığa yol açmış ama ben cidden beğendim filmi..
farklı bir deneme olmuş. nicolas cage ise harika. zaten o olmasa film basit bir b filmi olmaktan öte gidemezdi. sürükleyici bir film. izlenmeyi hak ediyor.