minecan06
26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
amacım başka bir film izlemekti sinemaya bu sebeple gitmiştim ama yaş sınırlamasından dolayı alınmadğım için bu filme girmek zorunda kaldık.... Pişmanmıyım??? Asla... kim ne derse desin benim en beğendiğim filmlerden birtanesi gerçekten çok güzel... aslında neden bu kadar beğendiğimi bende bilmiyorum ama kumarhanedeki kaçış sahnesi ve en son kısımdaki kızı arama sahnesinde bölünmeler çok çok harika geldi bana 10/10
bence herşeye rağmen iyi bi filmdi. ama çok daha fazla tutacak bi senaryoyu berbat ettiklerini de söylemem lazm. iyi başlayıp, basit bitti. yine de izlemeye değecek bi yapım. 8/10
Gayet güzel bir yapıt.Nicolas Cage'i takip edenler için kaçrılmaması gereken sürükleyici bir film."nasıl yani bittimi" söylemine gark olduran bir sonu mevcut olmasına ragmen izlenesi bir film.
Nicholas Cage deyince gözüm kapalı 10 üzerinden 10 derim.nitekim öyle.çok güzel bi filmde.hele nicholas cage in kurşundan kaçması süperdi.bence çok değişik bir film olmuş.ama şunuda söylemek gerek nicholas cage e uzun saç yakışmıyo:D
bence harika bir filmdi biraz deja vu ya benzıyodu mantık dışı seyler coktu ama zaten bazı fılmlerde mantık aramamak lazım seyredılebılcek surukleyıcı guzel bır fılm
güzel bir film aksiyon duygusallık fantastik kurgu hepsi var ama sonu çok sallantıda kalmıs giriş gelişme oldukça güzel ama son için aynı seyi söylemek zor
Next ilginç konusu, kaliteli kadrosuyla çok başarılı bir film olmuş bence. Eğlenerek izledim.İzlemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.Pişman olmayacaklar. Bu arada filmin devamı çekilir gibi geldi bana, merakla bekliyorum!
film güzel ama bence sonunu bulamamışlar her halde değişik bi şekilde bitti sonu olmamış gibi geldi bana ama nese film baştan son 5 dk ya kadar mükemmel:)))))
herşeyden önce izlemeye değer bir film...hiç beklemediğiniz bir sonla karşılaşıyorsunuz.aşkın böylesini yaşamak istermiydiniz bilmem ama trajik bir aşk öyküsüde içeriyoriyi seyirler...