4,1

minecan06
minecan06

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
amacım başka bir film izlemekti sinemaya bu sebeple gitmiştim ama yaş sınırlamasından dolayı alınmadğım için bu filme girmek zorunda kaldık.... Pişmanmıyım??? Asla... kim ne derse desin benim en beğendiğim filmlerden birtanesi gerçekten çok güzel... aslında neden bu kadar beğendiğimi bende bilmiyorum ama kumarhanedeki kaçış sahnesi ve en son kısımdaki kızı arama sahnesinde bölünmeler çok çok harika geldi bana 10/10
diabolical1991
diabolical1991

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film çok etkileyici bnce.bilimkurku filmlerinin çok güsel örneklerinden biri.izlnmesi gereken bi film bnce sonu çok etkileyici bitiyo...
dgt97
dgt97

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence herşeye rağmen iyi bi filmdi. ama çok daha fazla tutacak bi senaryoyu berbat ettiklerini de söylemem lazm. iyi başlayıp, basit bitti. yine de izlemeye değecek bi yapım. 8/10
hakanaksan
hakanaksan

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir yapıt.Nicolas Cage'i takip edenler için kaçrılmaması gereken sürükleyici bir film."nasıl yani bittimi" söylemine gark olduran bir sonu mevcut olmasına ragmen izlenesi bir film.
nkumpur
nkumpur

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence cok guzel bı fılmdı cok eglencelıydı..dejavuyu sevenler bunuda sevecektır..zaten oyuncularda super...
drgon
drgon

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Nicholas Cage deyince gözüm kapalı 10 üzerinden 10 derim.nitekim öyle.çok güzel bi filmde.hele nicholas cage in kurşundan kaçması süperdi.bence çok değişik bir film olmuş.ama şunuda söylemek gerek nicholas cage e uzun saç yakışmıyo:D
voleyvolcu
voleyvolcu

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bnce çok güzl bi filmdi ama sonu brz saçma bitti bnce bu filmin 2. si çekilmeli
berk-can82
berk-can82

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Nicolas Cage'nin ismi yetiyor filmi izlemek için. Yine beklediğim gibi süper bir filmdi. Tek kelimeyle harikaaa
nil04
nil04

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi biraz deja vu ya benzıyodu mantık dışı seyler coktu ama zaten bazı fılmlerde mantık aramamak lazım seyredılebılcek surukleyıcı guzel bır fılm
hamitkati
hamitkati

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film aksiyon duygusallık fantastik kurgu hepsi var ama sonu çok sallantıda kalmıs giriş gelişme oldukça güzel ama son için aynı seyi söylemek zor
selimozer89
selimozer89

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bazı yerlerde mantık hatası olmasına rağmen film etkileyici ve güzeldi.
selinserden
selinserden

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Next ilginç konusu, kaliteli kadrosuyla çok başarılı bir film olmuş bence. Eğlenerek izledim.İzlemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.Pişman olmayacaklar. Bu arada filmin devamı çekilir gibi geldi bana, merakla bekliyorum!
adamper
adamper

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence gayet güzel ve hoş bir filmdi.herkese izlemesini öneririm..
losteren5
losteren5

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film güzel ama bence sonunu bulamamışlar her halde değişik bi şekilde bitti sonu olmamış gibi geldi bana ama nese film baştan son 5 dk ya kadar mükemmel:)))))
blazer5587
blazer5587

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
herşeyden önce izlemeye değer bir film...hiç beklemediğiniz bir sonla karşılaşıyorsunuz.aşkın böylesini yaşamak istermiydiniz bilmem ama trajik bir aşk öyküsüde içeriyoriyi seyirler...