son zamanlarda izledigim en iyi film.verdiginiz paraya, zamana da degen bi film.etkileyici ve sok edici.kurgu ve senaryo harika.filmin sonunu hayal gucunuze bırakmışlar ama oyle bi noktada bırakıyolar ki kursanız bile acaba boyle mi olur ki diye kendinize sormadan yapamazsınız.kendi kurdugunuz senaryodan bile suphe edebilirsiniz.ve 2dk.nın bile insan hayatında ne kadar onemli oldugunu goruceksiniz.
Nefes kesici, süper, olağanüstü vb.sıfatların hepsi bu filmi anlatmaya yetmez. Filmin sonunda koltuktan kalkamadım, oturdum ve bir süre sonra kendime gelebildim. Philip K. Dick bir kez daha 'adam yazmış abi' dedirtiyor :) Nicholas Cage de yakışmış role. Başka ne diyebilirim ki eğer bu türden hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmayın.
Fragmanını seyrettim. tek kelime ile muhteşem gözüküyor!! konusu bir hayli ilginç. Oyuncular mükemmel, yönetmen süper daha ne olsun. BU FİLM KAÇMAZ!!!!
Filmin fragmanı itibarıyla mutlaka kazçırılmaması gereken bir film olduğu anlaşılıyor. Yönetmen yapımcı oyuncular hepsi dört dörtlük. sabırsızlıkla bekliyorum!!!! ABD ile aynı anda ülkemizde de vizyona girmesi çok sevindirici.