4,1

Barlas Omay
Barlas Omay

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izleyeceğiniz en kötü filmlerden biri.Beyazperdenin arşivinde bazı filmlerin hakkı yenirken(düşük puan alırken) bazı kötü filmler de nasıl bu puanı alıyor ya?
teomansonmez
teomansonmez

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Alın size bir fiyasko.Bilim-Kurgu yazarı Philip K.Dick'in "Altın Adam" adlı kısa öyküsünden sinemaya uyarlanan Next bu kadar iyi konusuna rağmen berbat bir TV filmlerinden farksız ne yazık ki.Fragmanı ilk gördüğümde çok iyi bir film herhalde demiştim kendi kendime.Bir de Azınlık Raporu'nun yazarından denilince çok da heycanlanmıştım.Çünkü Minorty Report gerçekten en beğendiğim bilim-kurgulardan biriydi.Ama Next için aynı şeyleri söylemek gerçekten çok zor.Bir kere K. Dick'in hikayelerini öyle her önüne gelen çekmememeli.Örneğin; Azınlık Raporu'nda yönetmen Steven Spielberg'ün sinemasal başarısı hiç tartışılmazdı.Usta sinemacı,çok iyi bir iş çıkarmış ve yönetmenlik becerisiyle bir kez daha adından söz ettirmeyi başarmıştı.Next ise teknik olarak kayda değer bir başarı gösterse de zayıf kalmaktan kurtulamamış.Kurgu içinde aynı şeyi söyleyebiliriz.Filmin en büyük artısı belki de Nicholas Gace.Çünkü oyuncu iyi bir performans sergilemiş.Kötü bir senaryo,kötü ve boş diyologlar,final şaşırtmacası güzel olsa bile Chris'in 2dk. sonrasında neler olup biteceğini gördüğü sahnelere o kadar çok yer verilmişki hem işin suyu çıkmış hem de saçmalanmış.
Oysaki böyle bir Philip K.Dick öyküsünden çok daha iyi bir film çıkarılabilirdi.Bir kez daha fragmanı gördük yanıldık.
Not:Fragman gördüğünüz aksiyon sahnelerinin dışında görebileceğiniz hiç bir şey yok filmde.
ynarcin
ynarcin

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
böyle kesitirip atmayı sevmiyorum ama , kötü film.gerçekten kötü film.seyretmeye de üzerine bişiler yazmaya da değecek bir film değil.
ozgulturemis
ozgulturemis

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sonunu tahmin ettiğim ve sıkılarak izlediğim bir filmdi. bence nicholas cage biraz ara vermeli zira dizi film çeker gibi film çeviriyor.
zeynax-88
zeynax-88

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
hoş film gerçekten j.moore için izlenir bu kadına polis olmak yakışıyor(bkz. hannibal)zaman filmleri hep dikkatimi çekmiştir.2 dk.sonrasını bile hiç düşünmeden izliyorsun sıkılmadan.izleyin pişman olmayacaksınız.7/10
dokzas
dokzas

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ben bir nicolas cage hayranıyım ama artık cage bunu kötüye kullanmaya başladı arkadaşlar aslında malzeme var filmde hissedebiliyosun ama nasıl oluyoda tamahori böyle sıradanlığa zorluyo filmi bilinmez.moore okadar kötü oynuyoki aşırı duygular sahnelerde gerçekten mooreun olduğu her sahne geçsin istedim.cage ı sadece cafede bielle tanışırken hah işte cage diebildim sonrasında cage de yok.Böyleyse dedim film efektlere güvenen bi aksiyon filmi heralde ama o da yok .Kesin yargılarda bulunmayı sevmem benim göremediğimi başka insanlar görüp zevk alabilir ama bence film kötü arkadaşlar.Cage üzüyosun bizi.
simgesimon
simgesimon

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Konusu itibarı ile zaten zorlama bir film.Yer yer kendine bağlayıcılığı olsa da yine de vasatın üstüne çıkamıyor.Cage olmasa, Moore'un oyunculuğuna hayran olmasam çekilmezdi.Ancak gene de sevenler olabilir.İyi seyirler...
smyrna88i
smyrna88i

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tamam eğer canım sıkıldı sinemaya gidicem diyosanız gidin..amaaaaa ben dejavuyu da beğenmemiştim çok fazla ve nedense aynı saçma düşünce bu senaryoda da var gibime geldi..ztn cage i hiç sevmem.sanırım o yzden bayıldım filme diyemem.yine de siz bilirsiniz. 10 üzerinden..6
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fiLmin sonunda hadi ya diyeceksiniz..
att-83
att-83

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Nicolas Cagei seviyorum gerisi hikaye
littlebocuk
littlebocuk

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
konu bir yere kadar ilgi cekici falan ama bir sure sonra ozellikle de sonunda sizi biraz bayiyor benden soylemesi..
oquzum
oquzum

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sadece fragmanı seyretmek yetermiş aslında film den cıkınca sanki bir boşluk hissediyorsunuz... final cok basarılı degil garip hissediyorsunuz kendınızı....
lord-of-warr
lord-of-warr

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok sürükleyici olmuş.90 dakkanın nası geçtiğini anlamadım.nicolas gace yakışır bir yapım.sonu birazdaha iyi olabilirdi.ama yinede güzel bir film
tufansss
tufansss

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ii güzel film ama sonunda kendimi salak gbi hissettim
darkness1985---
darkness1985---

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Nicolas Cage ve Julianne Moore gibi iki başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduran,konusu biraz değişik olsada sıradan bir film...