4,1

Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bayağı oluyor izleyeli ama yeni yorumlama fırsatı buldum..Sahneleri hala hafızamda kalan nadir aksiyon filmlerdendir..Aldığı puanı kesinlikle hak ediyor..Mutlaka izlenmeli..
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
vinz1978 rumuzlu üyenin yazdıklarına katılıyorum. Fakat, vakit geçirecek bir şeyler seyretmek isterseniz de, elinize geçtiyse seyredin, sıkılmazsınız...
aslisko
aslisko

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film...nicolas cage zaten müthiş...izleyin derim...
e-ergener
e-ergener

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Nicholas Vage oynamış yanında da Julianne Moore sonrasında senaryo güzel olmuş oyunculuklara zaten kaf yok filmde rayına oturmuş. Ee ne duruyorsunuz izleyin gari :))
sevgikuşu
sevgikuşu

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
nicolas cage in olduğu her film güzel oyucularıyla olduğu kadar konusu da güzel di merak içinde izliyorsunuz.filmin sonu bayaa şaşırtıcı...güzel ,izlenebilecek bir film.aksiyon hep var.tavsiye ederim pişman olmazsınız:)
HAMLET1980
HAMLET1980

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film izlemete değer ...
xxl3346
xxl3346

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filme 10 üzerinden 9 weririm izlenmeye değer bir film
nil04
nil04

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi biraz deja vu ya benzıyodu mantık dışı seyler coktu ama zaten bazı fılmlerde mantık aramamak lazım seyredılebılcek surukleyıcı guzel bır fılm
iihunter54ii
iihunter54ii

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten sürekliyece ve çılgın bır fınalle bıtıyor,devamı gelır bır yerde bıttı ama Nicolas Cage devam fılmlerınde oynamıyor.
ama bir kezlık galıba Büyük Hazine Sırlar Kitabınta oynadı bence çok iyi oldu.
kadirim-90
kadirim-90

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
nicolas cage nin oyunculuğunu beyeniyorum bütün filmlerde harika oynuyor bu filmde güzel olcağa benziyor
hamitkati
hamitkati

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film aksiyon duygusallık fantastik kurgu hepsi var ama sonu çok sallantıda kalmıs giriş gelişme oldukça güzel ama son için aynı seyi söylemek zor
cybilla
cybilla

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tahminimden iyi çıktı.bence seyredilmeli.
Serkan Sayli
Serkan Sayli

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kadere inanırmısınız :):) Gerçekten izlediğim güzeL filmlerden biriydi. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Konusu çok sürükleyici.
oguzcetin990
oguzcetin990

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
10/10 çok ilginç..
Turgay
Turgay

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sırf Jessica Biel için bile izlenebilecek bir yapım.Ama sırf Jessica Biel için izlenebilecek bir yapım değil,gerek konu gerekse oyunculuklar açısından hemen her detay için bile izlenebilecek bir yapım olduğunu söyleyebilirim.İzlemeyenler çok şey kaçırmıştır bence,arşivlik bir film.Konusu bile oldukça dikkat çekici,geleceği görebilmek,ama en dikkat çekicisi ise öyle farklı zaman dilimlerini değil hep 1-2 dakika sonrasını görebilmek.Filmdeki ana soru ise şu;kaderini kontrol edebilecek gücün varsa o anı yaşamanın ne anlamı var ki? Filmi bu soru üzerine yoğunlaşarak izlemenizi tavsiye ediyorum.