Bir Rüya İçin Ağıt
4,4

anilgerz
anilgerz

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Etkileyici bi konuya sahip , ayrıca çoğu kişinin belirttiği gibi müzikleride gayet güzel..Filmde gayet güzel bazı sahnelerde bayıyolar ama genede izlenmeli diyorum ben..Kesinlikle zaman kaybı değil
ffergan
ffergan

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
iyi film ağır eleştirileri hak etmiyor;ama bir ölçüde vazgeçilmez değil,filmin müzikleri bayağı iyi...
pato53
pato53

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
konu çok güzel fakat kurgu yok..sonunda ne olacağını herkes tahmin ediyor..son sahneler gerçekten etkileyici..

çekim teknikleri çok farklı ve güzel..fakat filmin ortralarında sıkılıyorsunuz..örneğin değişik çekim tekniğiyle "eroin şırınga etme" çekilmiş..ve bu çekim filmde en az 30kez tekrarlanıyor..hep eroin enjekte..hep eroin enjekte..bu da insana gına getiriyor..

NOT: mütevazı aileler izlemesin..bazı cinsel unsurlar abartılmış..
dino22
dino22

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bu puanı bence haketmiyor. Filmin adını duyduğumda buradaki notuna göre izledim ama izlerken çokça sıkıldığım bir filmdi. Müzikleri ve ilginç kamera açıları tartışılmaz derecede iyiydi ama hikaye beni tatmin etmedi. Ben izlerken nerdeyse hiç keyif almadım.
dhgercekleri
dhgercekleri

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu film neden bu kadar sevildi anlamış değilim filmin anlattığı bir şeyde yok bilinen bir konuyu insanların gözüne sokuyor ama bundada başarısı takdire şayan ama hepsi o kadar (bir nokta hariç)

Film başından itibaren finale hazırlıyor seyircisini ve finalinde de o unutulmaz müziğiyle insanın beynine işleniyor gerçekten ki filmin en büyük başarısı da müziği
denizkushu
denizkushu

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
nesronic arkadasıma katılıyorum.abartılacak bi film değil türk filmi konusu var sadece kamera çekimleri ve efekt ler farklılık katmıs.. beni bi türlü baglamadı film sıkıla sıkıla izledim. uyusturucu ile alakam olmadıgından dır belki:) sadece bukadar oy aldıgı için izledim.sıkıldım. filmin ana fikri uyusturucu kötüdür.:) dip not neden garip grup kamera açılılarıyla çekilmiş filmler herzaman bi şaheser havasına sokuluyor anlamadım?
fragilegirl
fragilegirl

24 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmi dün izledim..bazı arkadaşlarında dediği gibi kamera kullanımı ve oyunculuklar gayet muhteşem ve etkileyici.ama sanki filmde eksik kalmış bişeyler var.daha duygusal ve daha fazla dramatik,ağlak bir film bekliyordum.oldukça gerçek ve can yakan bir konuya el atılmış.uyuşturucu genç insanların hayatlarını nasıl karartıyorsa bu filmde de aynısı var..
sirena84
sirena84

29 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Şok edici bir film. Karakterlerine acımadığı kadar izleyicisinin de gözünün yaşına bakmadan tokat gibi çarpıyo insanı. Darren Aronofsky'nin özgün planları, hızlı kurgusu filmi güzel yapan başlıca unsurlar. Uyuşturucu alım sekansları çok orjinaldi mesela. Afişteki göz de daha anlamlı oluyo bu planları gördükten sonra. Ama konu olarak değinmek gerekirse ben filmdeki karakterlerin insanlıktan çıkışlarını izlerken kendimin de insanlıktan çıktığımı hissettim. Ağlamak isteseniz onu bile yapamıyosunuz. Film duygularınızı uyuşturan müthiş bi darbe vuruyor beyninize. Ve asıl kötü olan şey gerçekte böyle insanların var bulunmaları. Sanırım gerçeklerden soyutlanmış yaşamlarımızda olanın farkına varmamızı sağladığı için çok rahatsız ediciydi. İzlerken benim de kusasım geldi. Özellikle Marion'un başına gelenler. Bir daha izlemeyi düşünmüyorum. Bir kere şok olmak yetti. Nekadar iyi bir film olursa olsun çok acayip karamsar. Ayrıca oyunculuklar çok iyi. özellikle Ellen Burstyn'in oyunculuğu inanılmazdı. Hayranlıkla izledim "I'm old" diyişini..