Çok dokunaklı ve etkileyici bittikten sonra sizi etkilememesi çok zor.Yönetmenin kendine has çekim teknikleri,müzikler,oyunculuklar her şey mükemmel.Kötü alışkanlıklar insanların hayatını nasıl zindana çevirebileceği bundan iyi anlatılamazdı herhalde!İzlemeyen çok şey kaçırır.9/10
öncelikle çekim teknikleri gerçekten mükemmel, zaten yönetmen bunun sinyallerini "pi" filminde de vermişti. kamera arkasını izleyen arkadaşlar varsa, Ellen Burstynin yeri temizleme sahnesinin ne kadar uzun sürdüğünü ve nasıl emek verildiğini görür. alkışı hakeden, çok etkileyici ve insanın psikolojisini derinden etkileyen bir film 9/10
Hayat hep acı ve gerçek olan şu ki insanoğlu bu acının sebebi; kendi kararlarımız ve başka insanların zevkleri,çıkarları film hayatı özetliyo aslında benim çıkardığım sonuç ise düşünerek yaşamalı insan Allah bize düşünme yetisi vermiş onu kullanalım düşünerek yaşıyalım yoksa gerisi bir hiçlik,uçurum ve karanlık herkez izlemeli bu filmi sadece bağımlı olanlar değil ki hangimiz bağımlı değiliz ki
Gerçekten vermek istediği mesajı çok net ve etkileyici vermiş.Filme gelirken izlerken alt üst oldum moralim çok bozuldu zaten istenende bu galiba izleyene bu duyguyu vermek.Çok etkileyici ve müzikler çok iyi 10/9
Müzik filmin etkisine çok fazla katkı sağlıyor,ancak harika yönetmenliğide unutmamak lazım,geçişler,sahnelerin aşırı etkileyiciliği,senaryonun çok zayıf olduğu halde izlenebilirliği hep yönetmenin işleri..Filmin ismi ise final sahnesinde anlaşılıyor.Bilindik bir mesajın kusursuz seyiri !8/10
Özgün anlatım diye ben buna derim. Film çok başarılı. ders veren sonunda ağlatmayı bile başaran enteresan bir film. hayatın gerçeklerini bir tokat gibi vuruyor insanın yüzüne. 10/9