Bir Rüya İçin Ağıt
4,4

mehtap6
mehtap6

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusu çok absit gelebilir ama okdr güzel işlenmiş okdr güzel anlatılmışkii sanki çok uzun bir hikaye gibi.müzikler,çekim tekniği bence farklı ve harika mutlaka izlenmeli
hasust
hasust

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken harika bir film. Müzik mükemmel, karakterler süper. İzlemezseniz çok şey kaçırmış olursunuz. 9/10
natural-disaster
natural-disaster

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
sarsıcı bir film
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmin en büyük başarısı insanı derinden sarsması bence..+18 yaş sınırlaması bile kurtarmayabilir bazılarını:)kendinizi kaybetmeyin özellikle clint mansell den uzak durun:) (10/8)
Chev
Chev

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten etkileyici bir filmdi .. sonunda kıza mı , oğlana mı , anneye mi üzüleceğinizi şaşırıyorsunuz ..
kadirsengul3333
kadirsengul3333

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
oyuncular,filmin senaryosu,müzikleri bence bi harika... bu zamana kadar neden izlemediğimi soruyorum kendime... konusu ve kurgusuda bi harika.. gençler için ders alması gereken bir film HARİKA HARİKA HARİKA 10/10
mert-1333
mert-1333

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
etkileyici ve güzel bir film ama fazla abartılmış bnm puanım 10/8
ayna-fb27
ayna-fb27

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bir çok sahnesi ayrı ayrı alınıp jenerik yapılacak incelikte... ve son sahnede annenin büyük ödülü, olağan hayatında zaten yaşaması hakkı olan şey... bunu annelerimize çok görmeyelim değilmi, hayatımızı gözden geçirmek gerek
mustafa760
mustafa760

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemeyi yeni bitirdim 5 dakka oldu ve tüylerim diken diken bunda filmin müziklerinin de etkisi var bence muhteşem bir film
mat-ibo
mat-ibo

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmde çalan müziği yani fon müziğini nerden bulabileceğim hakkında bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi lütfen?
emre-yavuk
emre-yavuk

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film izlerken hele müzik çıkınca insanın tüyleri diken diekn oluyor.Ben gerçekten filmler çok anlıyorum diyenlerin bu filmi mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum 10/10
obsesion1810
obsesion1810

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bütün bağımlılıkların,nihayetinde büyük kayıplara(en büyük kayıplarımız olabilir)sebep olabileceğine dair müthiş bir film.kurgusu,müziği ve yönetimiyle şimdiden bir başyapıt.modern dünyanın çöküşüne yapılmış ölümcül bir gülümseme arronofskyden.
Selma S.
Selma S.

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
uyuşturucudan neden uzak durulması gerektiğini çok ii anlatmış olan bir film, oyuncular üstlerine düşeni fazlasıyla yapmışlar ve çekimler, yaklaşım olayların verilişi hepsi çok ii bence bağımlılıktan uzak durmanın sebebi konusunda tatmin olmak istiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz...Tek kelimeyle süper bir film...
sebitusgen
sebitusgen

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmin müzikleri çok iyi. albümü dinlenmeli. filmde olduça güzel. bide haber bültenlerinde müziğini fon yapmasalar çok sevincem.
fatihelber
fatihelber

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin müziği çok şey katıyo filme.Tam bir trajedi izledikten sonra 1-2 gün kendimi toparlayamadım