frht0702
1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en gereksiz ,benim için hiç birşey ifade etmeyen filmdi...filmi hiç begenmesemde iki şeyi söylemeden geçmek istemiyorum...birincisi tartışmasız filmin müziği cok kaliteli ikincisi ise çekim diğer izlediğim filmlerden farklı oldugu icin güzeldi ama filmi sorarsanız bence cok kötüydü 10/3
yeni neslin popüler filmi haline gelmeseydi bu kadar değer görecek bir film miydi diye düşünmeden edemiyorum. yalnızca müziklerin başarılı olduğunu söyleyebilirim ama onları da haber programlarında ve olur olmadık yerlerde kullandıkları için onlar da artık etkileyiciliğini kaybetti. müzikler dışında filmde pek olağanüstü bir şey göremedim. beğenmediğim trainspotting’i bile arattı bana.
Bu film hayatında izlemiş olduğum sayıca en iğrenç filmlerden konusu güzel ama icraat yok kesinlikle izleyip vakit kaybı yaşamayın. Yinede elinize emeğinize sağlık
yani bu sıkıcı filme bu kadar guzel diyonlar oluyo ya hayret dogrusu muzıgınden baska filmde guzel bısey yoktu sanki uyusturucuyu eleştiren ilk film bu gibi gelmiş herkese cok özenti bir film bence olmamıs
2000li yılların en iyi 20 filminin arasına girmiş beyazperdede ama sakın aldanmayın film sıkıcı ve bayağı bir anlatım tarzıyla psikolojik sorunlara parmak basmış gibi görünsede tamamen sıkıcı ve bayağı bir film. puanına aldanmayın. en fazla hakettiği bu 5/10
Bu filmi buradaki yorumların ve aldığı yüksek oy oranının gazıyla izledim..Resmen hayal kırıklığına uğradım. Ne seneryosu ilginç. ne de oyunculuklar çok muhteşem. Tek güzel şey soundtrack'i. Ama o da filmi kurtaramamış bence.. Gerçekten de bu bir Türk filmi olsaydı herkes yerden yere vurmak için elinden geleni yapardı; yabancı film olunca acaba daha mı bi tolerans gösteriyoruz?!!!
hayatımda izlediğim en berbat en kötü film orta direk şaban izleyin orada peynire gelen zam daha trajedik. böyle bi rezalet yok sakın izlemeyin ne seneryo ne başı ne sonu iyi değil sırf müziği iyi diye film izlenmez yüksek puan almasının sebebini de söyleyeyim bütün eroinmanlar kendilerinden bi parça bulup filmi beğenmiştir. yazık günah 2 saatime. yazıklar olsun.
Kesinlikle zaman kaybı bir film. Konusu tamamen uyuşturucu ve hiç sürükleyici değil. Bu filme iyi diyen arkadaşlar hangi kafayla iyi diyip izledi acaba ?? 2 saat boşuna zaman kaybı ASLA TAVSİYE ETMİYORUM. Zamanınıza yazık yorumlara bakıp izlemeyin ben o hataya düştüm.
aşırı derecede melankolik bir tarzda ele alınan bir konu var ve film özellikle son yarım saatte çok can sıkıcı bir hal alıyor türüne dram diyemeyiz kişisel facialardan oluşan ve kahramanlara acıma duygusu uyandırmayan boş film..
Filmi beyazperdenin oylaması sayesinde izledim. 3 film arasından en yüksek oylamayı aldığı için bu filmi izlemeyi tercih ettim. Film koca bir sıfır. Filmi izleyince anlayacaksınızdır. Sonu ya da sonları insanı etkilese de film başyapıt olacak kadar güzel değil. Ayrıca bir film sonu mükemmel diye başyapıt olamaz. 2 saatlik bir boş kaybınız varsa izleyin. 2 saatinizi harcadığınıza değmez.