1 ziyaretçi
6 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Uyuşturucunun etkilerini psikolojik olarak anlatan bir yapıt. Başlarında giden durağanlık ve sıradanlık rahatsız ediyor. Sonlarına doğru etkiliyor son 10 dakikası ve arkada çalan müzik olağanüstü. Clint mansel'in o muhteşem müziği tüylerinizi diken diken ediyor. Karşınıza bir dram sunuyor. Yıkılan hayaller, gençlerin yıkılmış psikolojisi, bir kadının sadece bir elbisenin içine sığabilmek için başladığı uyuşturucu hapları hepsi bir uyuşturucunun zararları üstüne... 10/7
Çok dokunaklı ve etkileyici bittikten sonra sizi etkilememesi çok zor.Yönetmenin kendine has çekim teknikleri,müzikler,oyunculuklar her şey mükemmel.Kötü alışkanlıklar insanların hayatını nasıl zindana çevirebileceği bundan iyi anlatılamazdı herhalde!İzlemeyen çok şey kaçırır.9/10
Özgün anlatım diye ben buna derim. Film çok başarılı. ders veren sonunda ağlatmayı bile başaran enteresan bir film. hayatın gerçeklerini bir tokat gibi vuruyor insanın yüzüne. 10/9
Gerçekten vermek istediği mesajı çok net ve etkileyici vermiş.Filme gelirken izlerken alt üst oldum moralim çok bozuldu zaten istenende bu galiba izleyene bu duyguyu vermek.Çok etkileyici ve müzikler çok iyi 10/9
uzun süre düşündm ancak filmi ifade edebilecek cümleler bulamadım.gerçekten çok kaliteli ve oldukça etkileyici bir yapım olmuş.senaryodan tutun oyunculuklara kadar herşy dört dörtlük olmuştu.bu tür ibret veren filmlere çok ihtiyacımız var...
Müthiş bir seyir zevki ve görsellik, enfes müzikler, çarpıcı anlatım, kusursuz oyunculuklar... Hepsi tek bir filme toplanmış. Her insanın hayatında en az bir kere izlemesi gerektiğini düşündüğüm muhteşem bir yapıt. 9/10
Müzik filmin etkisine çok fazla katkı sağlıyor,ancak harika yönetmenliğide unutmamak lazım,geçişler,sahnelerin aşırı etkileyiciliği,senaryonun çok zayıf olduğu halde izlenebilirliği hep yönetmenin işleri..Filmin ismi ise final sahnesinde anlaşılıyor.Bilindik bir mesajın kusursuz seyiri !8/10
Mükemmeldi yaa. Sinema tekniği hakkında pek bilgim yok ama her dakikasından müthiş keyif aldığımı söyleyebilirim. Buarada uyuşturucuya özenen veya kullanan gençlerin özellikle görmesi gereken bir film... Görün ne hale geleceğinizi diyorum başka da bir şey demiyorum......
Film öyle bir film ki resmen insanin psikolojisini baski altina aliyor.Uyusturucu,sigara,alkol vb.seylerden ziyade günlük hayatta zararsiz bildigimiz seylerin bile bize zamanla ne yapicagini gösteren harika bir film.Aslinda filmde basrollerin tek bir hedef ugruna yaptigi bir sey yok yani filmde farkli farkli olaylar gerçeklesiyor fakat kesinlikle izleyiciyi filmden koparmiyor.Ilk 1 saat belki biraz sikilabilirsiniz bazi yerlerin temposu düsük fakat son yarim saatte olanlar herkesin kaldirabilecegi türden degil özellikle Jennifer Connelly ve Ellen Burstynin basina gelenleri izlerken bagirmak istedim çünkü gerçekten filmin sonunda onlarin yasadiklarini izlerken yeter artik diyesiniz geliyor.Oyunculuklar üst düzeydi özellikle Ellen Burstyn çok iyi oynamis zaten Oscara da aday olmus bu rolüyle.Film gerçekten siradisiydi senaryosu olsun çekim teknikleri olsun farkli bir film.Gerçekten belki ben ilk defa bu kadar etkilenmisimdir özellikle son 20 dakikasinda inanilmaz üstümde bir baski hissettim tabi ki bunda soundtracklerin de büyük bir katkisi var,kesinlikle filmin soundtrackleri filme harika bir sekilde katiki saglamis ve uymus.Darren Aronofsky 'nin izledigim ilk filmi ve daha ikinci uzun metrajli filmi olmasina ragmen ne kadar yetenekli bir yönetmen oldugunu izledigim zaman anladim.Kesinlikle beklentilerimi son yarim saatiyle fazlasiyla karsiladi,filmi bitirdikten sonra kendime gelebilmek için yüzümü soguk suyla yikamak zorunda kaldim.Zaten filme tam olarak adabte oldugunuz zaman filmden kesin olarak etkileniceksinizdir.Son olarak filmi kesinlikle ve siddetle tavsiye ediyorum inanilmaz insanin psikolojisini etkileyen bir film çok iyi bir psikolojik-gerilim-dram filmi,bir yerlerden bulup kesinlike izleyin çok sarsici bir yapimdi.
abartı demeyeceğim, çünkü bazı şeyler abartılmadan anlatılmaz, tıpkı bu filmde anlatılan bağımlılıklar gibi.. anlatmak istediğini anlatabilmiş başarılı bir yapım.
bende filmi yeni izledim bence cok etkileyici bir film finali gercekten muhteşem müziklerle birleşince o etklieyici çekimler harika bir film olmuş cok ders alınması gereken bir başyapıt bence.herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum bu filmi.film bittikten sonra içeri gidip annemi optum ve sarıldım ne demek istediğimi izleyince anlıycaksınız.
Öncelikle kesinlikle çok etkileyici bir film. Özellikle çekimleriyle uyuşturucu dünyasını çok içten anlatmış. Yalnız film uyuşturucu kullanımının ortaya çıkardığı büyük felaketleri anlatırken büyük de bir karamsarlığa itiyor insanları. Gerçi bu zararlar belki de anca bu kadar can atıcı bir şekilde anlatılırsa etki yapar diye düşünülmüş. Ancak uyuşturucu kullananları uzaklaştırmaktansa daha çok gaza getiren de bir yapısı var gibi geldi bana.Sonuç olarak film sinematik açıdan oldukça başarılı ve etkileyici ama anlatmak istediği şeyi ne kadar başarabilir orası tartışılır..