Enes Batur Gerçek Kahraman
2,8

İsmail Pinar
İsmail Pinar

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Böyle saçma şeylerle beynimizle oynamayın. Şempanze filmi daha iyidir. Salak birine yapılmış beyinsizce nir yatırım. Ben çocuklarıma izletmemeye çalışıyorum. Eğer bu kanalda böyle geri zekalı tipler görmeye devam edersem, bu kanalı tv den sileceğim.
Elif Birkal
Elif Birkal

31 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İstediğim hiç bir film açılmıyor hep fragman veriyor berbat birde yorum yazmak için karakter istiyorlar çok kötü
Ebral Cefayil A
Ebral Cefayil A

3 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Bok gibi film reyyo abim daha güzelini yapardı. Zaten merabalar aq yüde çalmış hırgıZ bu işaret uberkuloza ait Hırgız enes pisssss
Sefa O

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
S S
S S

25 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok kötü 10 milyon velet .......... .........hsj2kkwksndnnwnebejhriwjejwi2oejhrheidjebriiejdnwiidhwnd
YUSUF EDIP P
YUSUF EDIP P

14 Haziran 2019 tarihinde eklendi
En başta buneydi abi . Kostümlerden başlıyorum filmin kostüm bütçesinin az olduğunu bilerek gittim ama Enes Batur un kostümünün iyi olduğu diğerlerinin kötü olduğunu biliniz . Karakter gelişimi kötüydü 10-2- dk gördüğün kıza aşık olmak nedir bu arada tan veyderde yalanmış adam 2 yumruk attı hızlandırılmış super heroluk eğitimi almış Enes abimiz yere serildi az daha vuraydı ölürdü büde hani gizliydi annesine konum attı ışıla dağvet oldu bu yayın açtı tan abiden dayak yerken ve biz süper kahramanız ne ya biz kaportacız deyeydin hikayeden başlıyorum Enes Batur Ömer kanakası ile uzaydan atlama videosu çeker uzaydan atlamayı başarır bunun şerefine bir yat partisi verir ama parti karışır aq+ diye bir ürünvardır insanları gerizekalaştıran robot gibi yapan bir ilaçtır bu aq+ Ebs ye reklam teklifi gelir kabul etmez hatta ürünü yerden yere vurur sonra Enes Batur u youtube dan indirirler ve herkes onu yalancı bir insan bilir bu şirkete gittiğndede tan veyderin kızı ışıl la tanışır
hereks onu değersisz bir inasan olarak görürken memeleketine gitmek ister araba da kaçırılrırlar hızlandırılmış süper kahramanlık eğitimi ama sıkıldım izleyin işte ben burda psvita oynuyodum
Osman C
Osman C

14 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Verdiğim paraya acimadim da boşa gecen zamanima acidim anlamsiz sahne gecisleri cok surukletici dgl youtube videosu ceker gibi parca parca
Burhancebi
Burhancebi

10 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Ömer (Naletbebe) olmasa izlenmeyecek film.. ilk defa bir filmden kalkmak istedim asla tavsiye etmiyorum türk sineması bu değil..
Rauf A
Rauf A

6 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Enes abi Başak abla olamadığı için film bok gibi damala gittin evlendin bizi mal yerine koydun hak ediyon bunlari
Fatih Ç.
Fatih Ç.

6 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bukadar kötü bir film olamaz, paramada yazık oldu zamanımada film olsun diye film yapılmış. çok yazık
Can K
Can K

6 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bunlar gibi üç kuruşluk soytarilarin sinema dünyasında olması rezillik ve yazık gercekten.tek yeteneği olmayan zavalli youtuber ezmelerinden bıktık artik
Berkay A
Berkay A

5 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Enes batur ne yaaa! Birincisine giden oglum bin pisman olmustu.Ben de 1. Yi biraz tv den izlemistim.Oyunculugu sifirdi.musamere çocuğu gibi konusuyodu.Birinci filmde cocuklar you tobe dan hayrani olduklari icin gitti.Onlar da zannetmislerdir ki cok sevildiği icin seyredildi.Cok sevilseydi bu da seyredilirdi.Allhm o ne berbat bi filmdi yaa. Bi daha yapmasa iyi olur.
Tolga B
Tolga B

3 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Flim çok berbat olmuş komedi desen değil dram değil ne ye koyacağımı bilemedim fragmandaki espirilerden başka bir şey yok paranızı çöpe atmayın enes bu filme 6 milyon harcadığını söylemişti. Flim görüntü olarak iyi fakat konu akıcılık kendi oyunculuğu naletbebe 3 tane komik sahnesi var gerisi sadece oyalama enes youtube oyun videosu bile bu flimden daha komik
Emir B
Emir B

2 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Rezalet film diye izleyenin zamanına yazık vaktinizi boşa harcamayın derim ileri ala ala bile sarmıyor hep aynı sahneler
simay a
simay a

2 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Amaçsız bomboş bir film kardeşim istedi diye zorla geldim ne bu böyle lüks lüks binalar lüks arabalar evli adam kadınlara asılalım diyor filmde yok yat partileri leşşşştiiii madem 0 10 yaş kitlen var bari güzel bir şeye yönelt hayvan sevgisi falan aşıla filmden çıktık kardeşim bizim de evimiz böyle olsun diyor