Enes Batur Gerçek Kahraman
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
Yeah çoook çok güzel sşflşdlgksşfkdlşsşsigiaşfşd. İsşgşdaüdğhopapfgllssşfş. İdigğsğfşdllslg
Sen harikasın sen delisin enes batur mükemmel cikletçi slymacı gt5 çi cocuk . K l Ciciicjdmc f f v c d d g G b Vs S s Deliiii cocuk
Çok güzel bir filim umarım sen de çok iyiyim Enes Batur iyi 2 bir film hepinize tavsiye ediyorum numaranı gidersiniz
Filiz çok güzel olmuş İyi ki bölüm film yapmışsınız çok seviyorum Enes abi seni çok seviyorum iyi ki böyle film yapmışsınız elimizde daha iyi olmuş
Mükemmel ve harika bir film. Film gerçekten çok kusursuz olmuş izlediğim en iyi film bile diyebilirim
çok güzel film ifspşhıgjndaoıdrfhajpajheoıerjhohjouyaopgpdgohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhtpededededededededed
Herkes kötü diyor ama çok güzel ve çok komik bir film.enes barutun kitlesi çocuk diyorlar ama öyle değil.benim girdiğim salonda gençler doluydu. babam dahil bütün yetişkinler gülüyordu. Enes Batur her yaşa hitap eden bir kişi dir
küçük enişte super
Gerçekten film efsane olmuş helal olsun enes abi ellerinize sağlık Hsiwjbssjdijdhebdjddfdcgddwehjvx
Ben annem ile "Enes Batur Gerçek Kahraman"sinemasını gittik komedi,eğlence ve aksiyon vardı. Annem ve van gülmekten öldük resmen. Tavsiye EDERIM. Kısacası HARIKA.
I LOWE ENES BATUR I LOWE MURAT SUNGURTEKİN I LOWE GERÇEK KAHRAMAN I LOWE GALATASARAY I LOWE NEWDAYNEWGAME
En sevdiyim yutubur sun enes abi seni hiç onut micaz hep senin yanin da kalip video larïnı izlicez b
Çok güzel filim çok güzel bir şekilde çekilmis efsanevi bir filim sırf 5 puan vermek için üye oldum.
Gerçekten enes batur çok havalıydı... Güzel film
Ömerin ve enesin sahneleri aşırı komikti çok gerçekçi oynamış enes bayıldım gitmenizi tavsiye ediyorum
Azim ve başarıyla beraber komik ve güzel bir film olmuş. Oynayan herkesi tebrik ediyorum reynmen yoktu olsun olmasa da olur ve olmuşta :D
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
0:44
2:52
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Saplantı
Star Wars: Mandalorian ve Grogu