Bay Y ARDIMCIMIZ kaç kaç bitti gi dede izlemeye devam et elinden geldiğince gürkan bey di mi 4oluyor arasında daha önce binikimi ye sonra da var hayırlısı neyse o olur inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz fatih abide da yok boş ver pişmansan arasında oynadığı iki on numara beş yıldız transfer olmuyor işte kardeşim olmuyor işte kardeşim olmuyor işte kardeşim olmuyor işte kardeşim benim iyiki varsın cansın kardeşim
3riln sana dayı Öz can sınız iyi fıf fıs fıs ks için atıcı da çok iyi olur oynayanı arasında daha önce binikimi ye sonra da var hayırlısı neyse o zaman gelecek misin bb ben bir 0ğlan ım da çok iyi bir filim eylen mede de iyyim kaç tane varsa kimler tarafından faul yapıyor iyi bak ne geliyor Yap.
Çok güzel bir film kesinlikle izleyin çok sürükleyici... Enes batur ve diğer yutuburların böyle filmlerde rol alması oynamas çok güzel izlemesi ds zevkli oluyor.
Heycan Kelimesi Hİç Hissettiğimi Anlatamıyor Filmin Çıkacağı Günden Önceki Gün Sinemanın Kapısı Önünde Çadır Kurup Bekliyeceğim. Fragmanı Efsane Helal Olsun Enes Abi