Aamir Khan
2 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Maalesef günümüz başarısız filmlerinden biri daha. Böyle güzel bi konu anca bu kadar basit bi hale gelebilirdi. Koskoca ölümsüzler bilmem kaç bin yıldır yaşamış adamların sıradan insanlardan bi farkı yok hatta daha aciz ve aptallar. Boş bi film..
31 Mayıs 2020’de; “Her türlü hastasıyım. Yumurta ya da Kış Uykusu'nda bile oynasa izlerim. Seyrederim. Melül, melül bakarım... Çünkü o Charlize Theron The Old Guard, 2020 yapımı. Charlize full aksiyon kasmış. 10'da Netflix için tarihi 10 Temmuz. Ne ki? Göz açıp kapayıncaya kadar geçer...” yazmışım.
Demek ki ön yargılı yazmak yaramıyor.
Olmamış! Film. Hiç olmamış. Charlize bile kurtaramamış. Ayrıca melül melül bakılası bi yanı da yoktu. Neresinden tutacağımı bilemedim. Çünkü yok.
Anlatmaya da gerek yok. Konusu, çekimleri, kurgusu, oyunculukları, ışık, kostüm, vs. hiç biri...
Yok, ben illa izleyeceğim diyeni tutmuyorum. Ama izlemenizi de tavsiye etmiyorum.