The Old Guard
3,8

Nadir K.
Nadir K.

16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film kesinlikle izlenilebilir. Beklentisi klasik süper kahraman filmleri gibi olanlar için üzücü olabilir elbette uçan insanlar, tanrılar falan yok kurgusu gayet başarılı. Oyunculuklar da fena değil. 7.5/10 alır.
CLOUD CHİVAS
CLOUD CHİVAS

30 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve sürükleyici, izlerken keyif aldım. Devamı gelir mi bilmem ama gelirse keyifle izlerim.
Suhedaatmaca24
Suhedaatmaca24

2 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Söze şöyle başlamak çok daha doğru olur; filmi beğendiniz mi diye sorarsanız. Ne evet derim ne de hayır. Çünkü film de bir şey eksikdi ve bu baya hissediliyordu. Belki benden kaynaklıdır. Bilemiyorum Bir hevesle başladığım fakat o hevesle bitiremedim. Açıkçası ilk 20 dakika gerçekten benim için çok sikici geçti ama şu konuda gerçekten birşey diyemiyorum. Film konusu bakımından çok iyidi ayrıca oyunculardan birbirinden kat kat iyidi. Ayrıca şunu söylemem lazım.filmde türk motivlerinden de bahsediliyor belki de bu filmi bitirmenin sebeblerinden biri olarak da bunu gösterebilirim .
Davut Sahin
Davut Sahin

28 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Burada ki çoğunluk sanırım beklentiyi üst düzeyde tutmuş. Giriş gelişme sonuç olarak filmi çok beğendim. Tek hüsrana uğradığım nokta Merrick (kötü adam) daha iyi bir oyuncu bulunabilirdi.