Mucize 2 Aşk

Alper T
Alper T

11 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle, film daha vizyona girmeden yapılan eleştirileri anlamak mümkün değil, bir kısım trol hesap sanırım bu şekilde manipülasyon yapmaya çalışıyor. Mucize filminin ilk serisi ile kıyaslamak bence doğru değil...Hemen her 2 li çekilen filmlerin 1.si açık ara daha iyi olur...Şimdi gelelim spoiler olmayan eleştirilere; filmin 1.perdesi pek çok izleyicinin beklediği gibi, 2. perdesi ise 1. film ile eş değer olmasa da damağınızda bir tat bırakıyor. Ayda 1 kez sinemaya giden biriyseniz mutlaka gitmelisiniz, 3 ayda bir kez gidip drama seviyorsanız yine mutlaka gidiniz,, ama ilk filmdeki performansı beklemeyin.Mahsun Kırmızıgül yönetmenlik anlamında çok başarılı, umarız böyle devam eder.
sadık ahmet çetin
sadık ahmet çetin

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ozellikle Aziz in iyilestikten sonraki kisimlari cok guzeldi. Ogretmenligi bu kadar guzel anlatmasi da bambaskaydi.
Hande 2004
Hande 2004

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İnsanlar kendilerine ne söylediğinizi unutabilirler, insanlar kendilerine nasıl davrandığınızı da unutabilirler, ama İNSANLAR KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ ASLA UNUTMAZLAR... insanlık duygularımızın hemen hemen yok olmaya başladığı şu sıralarda bu film bana önce insan olduğumu hissettirdi.... Önce insan olduğunu hissetmekten korkmayan tüm insanlara izlemelerini tavsiye ederim... Teşekkürler Mahsun... Teşekkürler tüm emeği geçenler....
Kübra Akbal
Kübra Akbal

14 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bit film olmuş . Şu günlerde iyiliği unutulmuş , yardımlaşmanın olmadığı herşeyden mutsuz olduğumuz şükretmeyi bilmeyen toplumumuza tekrar "Hayat kısa affet,yardım et,şükret.Sev,gülümse,mutlu ol... " öz kısa
-NG-
-NG-

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Güzel filmdi, dokunaklı.. Empati yapabilmeli insan.. Bizden farklı olan insanlara nasıl davranmamız gerektiğini öğreten türden..
Gürsel Kirlioğlu
Gürsel Kirlioğlu

17 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Oncelikle turk sinemasinin en verimsiz az emek cok para pesinde bir sektore donustugu şu yillarda gerçekten emek harcanmis buyuk saygi uyandiran bir film . Kucumsedigimiz (ben dahil ) biyikli arabesk sarkicisi olarak tanidigimiz Mahsun kırmızıgül un boyle isler cikarmasi gercekten filmdeki azizi hatirlatti belkide oda kendinden birseyler buldu.
Iyi bir sinema izleyicisi gozuyle film yine diger filmlerinde oldugu gibi biraz fazla uzamis yine bir filmde bircok fazla konuyu islemis . Anafikir den sapmalar dagilmalar olmus
Mahsun kardesime katettigi asamadan dolayi sapka cikariyorum . Bundan sonraki filmlerinde daha ana konuya odakli olmasini oneriyorum .
Meryem Ege
Meryem Ege

18 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Çok iyi filim birincisinde daha iyi kesge 3 de çekilseee Mahsun kırmızıgülün yine harika filimlerinden birii
rmz ozc
rmz ozc

9 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Herşetin ilk leri güzeldir.
İlk flim kadar olmasada güzel duygular yaşatıyor.
Senaryo gerçek hayattan esinlenmesi
Beni cezbediyor
İzlenir tavsiye ederim.......
erinaz çelebi
erinaz çelebi

14 Aralık 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
filmi genel olarak başarılı buldum ancak ötekileştiren söylemler çok klişe bunlara verilen cevaplar ise çok didaktik. Bu sahnelerdeki duygu bana tam geçmedi. Kaza sahnesi vasatın altında. Madem filmde bu kadar radikal bi kırılma olacak buna çok özenmek gerekirdi. Ancak ara ara çekim açıları, doğal güzellikler, manzaralar filmin o anki gidişatı ve aziz'in psikolojisiyle bütünleşiyor ki şunu diyorsunuz " mahsun kırmızıgül bu işi gerçekten biliyor !"
Patliycammm
Patliycammm

19 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filme sırf burada ki abuk subuk eleştirileri okuduğum için gittim.Yok dinimizi kötülemiş,yok kültürümüze saldırmış.Belli grubun trolleri Vezir Parmağı filmi yüzünden Mahsun Kırmızıgül'ü karalama kampanyasına devam ediyor.Film gayet güzel.Çok büyük emek var filmde.Dönemin kostümleri,araçları,çevresi çok güzel yansıtılmış perdeye.Film biraz uzun olmuş.Sonu çok süpriz ve hüzünlü bitiyor.Yani yine ağlatıyor bizi Mahsun.Hele filmin sonunda şarkı milleti koltuğuna çiviliyor.Sinemada film bittiği halde kimse kalkmadı yerinden.
Siz kötü eleştirilere bakmayın.Hepsi belli grubun trolleri.
Filiz Ozbek
Filiz Ozbek

24 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Dönem filmi olduğu için ve dönemi yansıtabilmek adına gerçekten çaba sarfedilmiş. İlk yarıda saniyelik gösterimler için bile çok emek verilmiş sahneler bulunmakta. Oyunculuklar zaten muhteşem. Kurguda ilk filmden kesitler var ve hatta oyuncu değişikliklerinden ötürü yeniden çekilmiş bu sahneler. Bu da seyirciye verilen değeri yansıtıyor bence. İlk film doğuyu anlatırken ikinci de batı ağırlıklı. Ve o zamanın insanın ne kadar çağdaş yaşadığı vurgulanmış. İnsanların önyargılardan kurtulabilmesi adına bir çok ders var. Evet mahsun Kırmızıgül ün tasvip edilmeyen söylemleri eylemleri olabilir zaten bunu filmlerine yansıttığında seyirci gereken cevabı veriyor. insan her düşünceye saygılı olmalı gerektiği yerde tepkisini de göstrrmeli ama saygı çerçevesinde! Sanat emek isteyen bir dal ve bu film serisinde büyük emek var. Sırf düşünce yapınız zıt diye de onca emeği çöpe atmamak lazım.
Murat Pala
Murat Pala

25 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mucize 1 in biraz arkasında kalsada bence izlenemsi gereken güzel bir film olmuş. Hem gülüp hem ağlayacağınız bir film olmuş. Güzel mesajlar içeren bir film
Ceyda Kasikci
Ceyda Kasikci

30 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Güzel çokk seviyorum spoiler:
Sena Ckr
Sena Ckr

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Efsane bir film kesinlikle izlenmeni gerekiyor bir hayat hikayesi ders çıkarılması gereken , mucize birden sonra izlenmeli