Kate Hegseth
30 Haziran 2026 tarihinde eklendi
İşte, iki yıldan fazla süren çabalarımın ardından nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne—İlluminati'ye—nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Tekrar tekrar hırsızlık ve dolandırıcılık kurbanı oldum. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak çeşitli dolandırıcılar paramı almaya çalıştı, ta ki bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internet üzerinden tanışana kadar. Kendisiyle iletişime geçtim, durumu anlattım ve bana üyelik başvurusunda bulunmamı tavsiye etti. Büyük bir başlangıç ücreti ödedim, Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabul töreninden sonra ABD doları aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın çalışmalarını yaymaya kararlıyım. Eğer bugün İlluminati Yeni Dünya Düzeni'ne katılmak istiyorsanız, Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman hayalini kurduğunuz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsattır. Lord Felix Morgan ile WhatsApp üzerinden +447353027456 numarasından iletişime geçin.