Zerk
3,3

Mert H
Mert H

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İçinde neredeyse tüm korku filmi klişelerini barındıran, karman çorman ve berbat bir korku filmi. Buraya yapılan olumlu yorumlar da hep yumurta hesaplardan yapılmış nedense :)
EMrah K.
EMrah K.

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
böyle projeler yapılınca türk sinemasının geliştiği anlamına geliyor başarılarınızın devamını dilerim
Ali E
Ali E

4 Ocak 2019 tarihinde eklendi
En etkili tarafı gerçek yaşanmış bir hikayeden kurgulanmış ve gerçekleri yansıtması ve tüm bunları iskandinav sineması üzerinden uyarlanması gerek açılar gerek renk ses ve efekler konusunda çok etkileyici bir proje. Gittikten sonraki YORUM ilave olarak. Filme gittim izledim inanın gerçekten söylüyorum çok farklı bir film olmuş inanılmaz beğendim. İyiki gitmişim inanın tekrar gitmeyi düşünüyorum. süper ötesi bir şey olmuş elinize sağlık....
Didem S
Didem S

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
evet gerçekten yabancı filmlere benzemiş izlemek istediğim bir film burdan yapımcılarına basarılar diliyorum
mehmetulu m
mehmetulu m

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Yani çok etkilendim İskandinav sinamasını çok severim ve gerçekten sanki İskandinav sineması üzerine kurulan bir film gibi duruyor. Renkler açılar efektler çok güzel. Umarım filmde fragman kadar güzeldir. Güzel olduğuna da eminim. Artık türk sineması da ilerlemeye başladı böyle yapımlar için şimdiden teşekkür ederim. Şansınız bahtınız bol olsun.
merve a
merve a

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
bence günümüzden uzak olan yabancıların kurguladığı güzel korku ve gerilim filmine benzemiş çıkınca gidilir
Yunus G
Yunus G

22 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Müthişti tek kelime ile başarılarınızın devamını dilerim millet iftira atıyor fetöcü diye adamlara müthiş film yapmışsınız başarılarınızın devamını diliyorum
Alperen T
Alperen T

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmin içeriğini beğendim yani kesinlikle izlenebilir bi film yönetmeni tebrik ediyorum bence bu başarılarının devamını getirebilir ve daha iyi çalışmalar yapabilir kesinlikle izlemenizi öneriyorum. 
Sila Y
Sila Y

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izledim güzele benziyor izlemek isteyenlere tavsiye ederim izlenebilecek bir film yönetmen başarılı bir iş yapmış bence devamını getirebilir bu başarının.
Yagmursahinn1993
Yagmursahinn1993

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Beklenmedik bir film ve beklenmedik bir final çok çok iyidi. Farklı olduğu için güzel zaten. Elinize sağlık 珞
Enes K
Enes K

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Muhteşem bir Film olmuş Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Bence Kaçırmayın Derim 
sinema
1 ziyaretçi
24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Türkiyeden böyle bir yapımın gelmesi çok güzel umarız devamı gelir. Tabikide eksikleri vardı ama konu kurgu hatta müzik ve efectler harika. Emeği geçen herkesi kutlarım.
Emin Efe E
Emin Efe E

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Mükkemmel bir film çok keyif aldık izlerken sıkılmadık başarılarınızın devamını dilerim..2.ye tekrar izliycem bu sefer gurubumuzla ekiple gidicez önden izleyip sonra güzel se kızlarla giderim dedim ama kesin kızlarla gitmem lazım çok keyif aldım 朗
Berkay E
Berkay E

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Güzel olduğuna da eminim.Şansınız bahtınız bol olsun gerçekten farklı bir gerilim korku türüne benziyor
Selin N
Selin N

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
etkileyici ve başarılı olmuş... son zamanlarda çekilen korku filmlerinden hariç güzel bi gerilirim filmine benziyor