Azraa G
1 değerlendirme
6 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bence çok güzel,eğlenceli ve komikti. Evet +18 kısımlar vardı fakat zaten ülkemizin mizahı bununla ilerlemiyor mu? Beğenmeyenleri anlarım,tercihleri farklıdır,+18 olmasını sevmemişlerdir fakat bir kaç hakaret gördüm beğenen kişilere söylenen. Herkesin zevki,fikri farklıdır. Senin sevmediğin bir şeyi sevdi diye ona aptal,gerizekalı yada + 18 olduğu için sapık demesi, 'acilen hayatlarına çeki düzen vermeliler' demesi de gerekmez değil mi? Maalesef herkes kendini sevip sayıyor işte, o kişiler için de yazık olduğunu düşünüyorum. Onlar çok fazla düşünemiyorlar çünkü. Film gayet güzel, mizah sevenlere eğlenceli. Ayrıca sonunda ki sürpriz de çok güzeldi. Spoiler vermeyeceğim çok :)
Film eleştirildiği kadar kötü değil gayet eğlenceli çoğu komedi yapımından güzei senaryosu biraz zayıf sadece. Kötü diyenler küfürü yada cinselliği bahane ediyorlar bunu sadece bu film değil ülkenin en güçlü iki komedyeni olan Tolga Çevik ve Cem Yılmazda yapıyor.